News Flash:

Multe gospodine fac aceasta greseala cand prajesc un ou! Trebuie sa stii acest truc

10 Ianuarie 2017
24249 Vizualizari | 0 Comentarii
ochi
Ouale prajite sunt baza unui mic dejun hranitor si rapid. Merg puse peste spanac, peste pizza, sau in sanvisuri (rezultatul este un croque madame delicios). Daca vrei sa-ti iasa de fiecare data niste oua ochiuri impecabile, evita sa faci urmatoarele greseli.
Pentru inceput, sparge cu grija ouale. Sunt delicate si trebuie sa ai grija sa nu scapi si bucati de coaja.
Urmatoarea provocare: sa nu spargi galbenusul. Ca sa eviti asta, iti spunem un truc: nu “scapa” ouale in tigaie de la o distanta prea mare.
Nu le gati la o temperatura prea mare. Daca ouale incep sa faca o crusta maronie, inseamna ca focul e prea tare. Vei obtine oua arse la baza si crude deasupra.
Folosesti tigaia nepotrivita. Ca sa-ti iasa perfect, ochiurile trebuie facute intr-o tigaie non-aderenta. Foloseste putin unt sau ulei de masline.
Nu le gati prea tare. Ouale ochi trebuie gatite doar pe o parte, iar galbenusul tebuie sa ramana lichid. Daca oul tau arata ca cel de mai jos, nu e bine :)

ouale prajite peste pizza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006397 (s)