News Flash:

Motivul pentru care Raluca Badulescu nu are de gand sa renunte la peruci.

27 Mai 2022
372 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca

Raluca Badulescu este una dintre cele mai recognoscibile vedete de la noi. Jurata ”Bravo, ai stil!” nu se fereste sa se afiseze cu cele mai extravagante tinute, mai ales de cand a slabit foarte mult si ii vin bine aproape toate stilurile vestimentare.

Raluca Badulescu nu mai are nevoie de prezentare. Vedeta este un adevarat icon in peisajul monden de la noi, iar cei care o urmaresc, stiu ca divei ii plac anumite accesorii si artificii stilistice care o scot in evidenta. Pe langa tinute cu animal print si bijuteriile aurii, Raluca Badulescu mai are o slabiciune la care nu are de gand sa renunte prea curand: purtarea perucilor si a genelor false. 

”Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discutie. De ce nu renunt la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Pai de ce as renunta? Atata timp cat eu sunt fericita cu imaginea pe care o am si nu neaparat ca sunt fericita, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce as face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt asa de mai mult de 30 de ani”, a declarat Raluca Badulescu pentru cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005567 (s)