News Flash:

Motivul pentru care Jador refuza sa se mai uite la „Survivor”. „Nu mai face parte din lumea mea”

20 Ianuarie 2022
483 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Jador nu are nevoie de prea multe prezentari si, totusi, o emisiune precum „Survivor” l-a propulsat si mai mult in atentia fanilor. Artistul a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti de pe traseu si, chiar daca nu a pus mana pe marele premiu, a reusit sa castige iubirea publicului care ii este si acum alaturi.

Noul sezon „Survivor” a inceput la PRO TV, iar competitia este mai grea ca niciodata. Concurentii au trecut prin probe de foc, iar unii, demoralizati de dificultatea primelor probe, au decis sa paraseasca jungla. In timp ce Zanni a preluat carma unui emisiuni difuzate pe Voyo, colegul sau din sezonul trecut, Jador, nici nu mai vrea sa auda de acest proiect.

Manelistul a recunoscut ca „Survivor” a reprezentat o etapa importanta in viata lui, etapa in care s-a maturizat mai mult ca niciodata. Totusi, daca ar mai primi propuneri din partea producatorilor, le-ar refuza vehement. Artistul a motivat ca nu se mai regaseste intr-un astfel de proiect, dar este si suparat ca inca mai trage consecintele accidentarii pe traseu.

„Nu m-am uitat si nici nu am de gand sa o fac. Va spun sincer, pentru mine asa ceva nu mai exista. Adica nu mai face parte din lumea mea. Am trecut prin asa ceva, cu fruntea sus, spun eu, stiu cum e! De acum am cu totul alte proiecte!”, a declarat Jador pentru playtech.ro.


„O asemenea emisiune te maturizeaza ca putine alte lucruri in viata. Ma bucur ca am trecut prin asa ceva, fiindca acum vad viata cu totul alti ochi. Si ma bucur si pentru cei care au decis sa ia startul la actuala editie. Dar, orice lucru are mai multe fatete. Asa este si cu aceasta emisiune. Am trait niste clipe grele, pe care nu doresc sa le mai repet vreodata. O data e suficient!”, si-a argumentat el ideea.


„Emisiunea aceea m-a maturizat asa cum nu mi-as fi inchipuit ca o va face. Acum stiu ca orice ar fi si orice ai face trebuie sa te bucuri de viata. Trebuie sa stii sa-si oferi tie sanse, dar si propriului tau corp. Pe care trebuie sa-l mai rasfeti, oferindu-i tot felul de placeri si de mancaruri, mai ales atunci cand ti le cere!”.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004863 (s)