News Flash:

Teo Trandafir viseaza la o pereche de sani noi. „Vreau sa-mi pun... de toti banii”. Ce spune prezentatoarea despre posibilele silicoane

19 Ianuarie 2022
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo Trandafir

Teo Trandafir este una dintre prezentatoarele care s-au transformat enorm de-a lungul timpului, atat din punct de vedere profesional, cat si fizic. Vedeta a reusit sa topeasca kilogramele in plus dupa interventia de micsorare a stomacului. Desi a scapat de acea greutate, Teo inca mai este ironizata in spatiul public, iar asta nu o lasa indiferenta.

Teo Trandafir a fost mult timp una dintre cele mai voluptoase femei din showbiz-ul de la noi. Chiar daca a dat mereu dovada de profesionalism si livra materiale de calitate, Teo a fost mereu  tinta glumelor legate de greutate. Multa lume nu reusea sa treaca de acest aspect fizic si sa o inteleaga pe vedeta in profunzimea ei. Satula sa fie etichetata in fel si chip, Teo a apelat la bisturiul medicului chirurg si se pare ca a fost cea mai buna decizie pe care o putea lua.

Teo a slabit dramatic si s-a reinventat pana a ajuns cea mai buna versiune a ei. Desi au trecut ani buni de cand locuieste intr-un nou corp, Teo recunoaste ca inca mai are unele complexe. Unul dintre ele este, spre surprinderea tuturor, legat de aspectul sanilor. Vedeta este dispusa sa ajunga, oricand, pe mana medicului pentru a se „tuna”, doar ca un sigur aspect o impiedica sa faca asta. Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut ca una dintre cele mai mari frici ale ei este cea de anestezie totala. Cum o astfel de interventie nu se poate realiza fara anestezie, Teo mai are de asteptat.

„Mi-e frică de anestezia generală. Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”, a spus Teo Trandafir la Kanal D, declarând că nu vrea să aibă sânii exagerați de mari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006338 (s)