News Flash:

Motivul halucinant pentru care Gigi Becali nu vrea sa se trateze cu pastile

27 Mai 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
Becali

Gigi Becali a fost mereu un promotor al vietii sanatoase si totodata, s-a autoproclamat impotriva a tot ce inseamna tehnologie medicala. Mai mult, latifundiarul din Pipera a ajuns la concluzia ca mai bine traieste o viata cinstita, decat una fortata cu medicamente.

Gigi Becalii uimeste prin afirmatii pe zi ce trece. Recent, acesta a acordat un interviu la Romania TV prin care si-a exprimat, inca o data, pozitia ăpe care o are cu privire la progresul inregistrat in medicina. Becali a spus ca a ajuns la varsta la care nu il mai fericesc lucrurile materiale si ca prefera sa se bucure de lucrurile simple. Mai mult, acesta a dat o lectie de viata tuturor celor care se raporteaza la bani si uita de alte aspecte mult mai importante.

„Zilnic stau jumate de ora, ma uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vand oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape. Dar eu am bucurie. Pentru mine e mai mare bucurie jumate de ora sa vad, bucuria nu putem noi sa o controlam. Bucuria e mai mare cand vad cum pasc oile decat un milion de euro. As vrea sa castig milionul, dar daca-l castig nu am bucurie cum am bucuriei cand pasc oile. Cand ma uit la oi ma gandesc la Hristos, ma uit la pomii mei, ma gandesc la Hristos si-i dau slava”, a declarat Becali la Romania TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004890 (s)