News Flash:

Monica Ridzi, cu o zi inainte de sentinta in dosarul de coruptie: Altarul de sacrificu are nevoie de al 13-lea ministru

15 Februarie 2015
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Monica Iacob Ridzi a postat pe blog, cu o zi inainte de decizia finala in dosarul sau de coruptie, un text in care vorbeste de probe din proces si probleme de sanatate, sustinand ca spera ca ICCJ sa inteleaga ca e nevinovata, dar aratand si ca ”altarul de sacrificiu are nevoie de al 13-lea ministru”
Textul postat duminica pe blog de Monica Iacob Ridzi incepe cu prezentarea situatiei bunicilor sai paterni, cetateni romani de origine germana, care au fost deportati in Uniunea Sovietica, in ianuarie 1945.
”Printre cei deportati au fost si bunicii mei. Tatal meu avea atunci un an si cinci luni, exact cat are fetita mea in acest moment…Incepuse sa rosteasca primele cuvinte si era un copil vesel. A ramas plangand acasa cu bunica lui”, scrie Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului.
Ea vorbeste apoi despre ceea ce s-a intamplat cu bunica sa la intoarcerea din lagar, cand nu a mai fost recunoscuta de fiul sau - tatal fostului ministru -, dar si despre faptul ca aceasta s-a recasatorit, crezand ca sotul sau a murit in Uniunea Sovietica, cativa ani mai tarziu dovedindu-se ca acesta era insa in viata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004990 (s)