News Flash:

La un pas de tragedie! Trei persoane au scapat ca prin minune dupa ce doua masini s-au ciocnit violent

15 Februarie 2015
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Un grav accident de circulatie,  in care au fost implicate trei masini,  a avut loc duminica dimineata pe drumul european ce leaga Timisoara de Lugoj, in localitatea Sustra. Trei persoane au fost ranite.
Din primele informatii, accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unui Volkswagen Golf, care venea dinspre Lugoj, a intrat neregulamentar in depasire la iesire din localitatea Sustra, spre Timisoara, fara a observa ca in fata lui, din sens opus, venea o autoutilitara Renault. Cele doua masini s-au lovit violent, autoutilitara rasturnandu-se pe marginea drumului, iar autoturismul Volkswagen Golf fiind complet distrus.
In urma impactului, trei persoane, doua din autoutilitara si una din Volkswagen, au fost ranite si transportate la spital. Persoana din autoturismul marca Volkswagen a suferit rani grave si a fost dusa la Spitalul Municipal din Timisoara.
In accident a fost implicata si o a treia masina, un Ford Mondeo, care a fost acrosat in urma impactului dintre cele doua masini aflate in fata sa, scrie tion.ro.
La locul accidentului au sosit mai multe echipaje de ambulanta, pompieri si politie. Circulatia intre Timisoara si Lugoj a fost blocata zeci de minute, cat timp politistii au desfasurat cercetari la fata locului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005732 (s)