News Flash:

MIRACOL! S-a vindecat de cancer cu propriul remediu. Nici medicii nu au crezut asta

29 Februarie 2016
20397 Vizualizari | 0 Comentarii
miere si ghimbir0
Tratamentele conventionale impotriva cancerului includ chimioterapia ca o unealta de a lupta cu aceasta boala. Din pacate aceasta dauneaza organismului chiar mai mult decat cancerul in sine.
Acesta este motivul pentru care bolnavii de cancer apeleaza la medicina naturista, cauta un mod mai sigur de a trata cancerul. Un numar mare de oameni au reusit sa invinga cancerul cu remedii de casa si plante medicinale.
Unele dintre cele mai utilizate alimente sunt morcovii, canabisul, praful de copt, dar cel mai nou remediu este mierea, scrie stil-naturist.com.

Mierea a fost considerata un aliment sfant de secole, deoarece este unul dintre cele mai importante remedii naturale cunoscute oamenilor. De-a lungul istoriei a fost folosita in mod constant datorita beneficiilor sale pentru sanatate.
Exploratorii au descoperit miere in intestinele lui Tutankamon, dupa  3000 de ani. Romanii si grecii au folosit mierea pentru a consolida organismul si pentru a vindeca ranile.
Acum 13 ani, Ante Kresic din Zagreb, a fost diagnosticat cu cancer la plamani, fiind informat ca nu va mai avea mult de trait.
Cu toate acestea, el este perfect sanatos astazi, datorita urmarii tratamentului natural cu miere de albine si plante naturale. El a invins cancerul pulmonar si acum se tine de albine.
Dupa ce a fost eliberat din spital in luna aprilie, a decis sa inceapa tratamentul cu miere. Dupa cateva luni, cand a fost la analize, medicii au fost socati cand au vazut ca mai este inca in viata. Prin urmare l-au sfatuit sa isi continue terapia. In timpul verii se vindecase complet, iar in sangele lui nu erau semne ca ar fi fost bolnav.
Povestile lui Kresic si oamenilor ca el, servesc drept dovada ca mierea in amestec cu plante medicinale poate invinge cancerul.
O femeie din Bosnia, a reusit sa invinga cancerul cu un amestec preparat din miere si ghimbir. Ea recomanda ca mierea utilizata trebuie sa fie de casa, cat mai naturala. De asemenea, spera ca reteta ei sa ajute si pe altii.
Reteta
Se taie doua radacini mari de ghimbir si se amestecva cu 0.5 kg de miere ecologica.
Puneti amestecul intr-un borcan de sticla si consumati o lingura (sa fie de lemn sau plastic) de 3-4 ori pe zi. Primele efecte se vor vedea in 4 zile.
Amintiti-va sa va pastrati gandirea pozitiva in lupta pentru sanatatea dumneavoastra, indiferent de previziunile medicilor. Este primul pas in imbunatatirea starii de sanatate.

tratamentele aceasta boala mierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006608 (s)