News Flash:

BAUTURA UIMITOARE pe care o ai in casa si care scade colesterolul, slabeste si vindeca pancreasul

27 Februarie 2016
87083 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai colesterol
Bautura originara din China are o serie de beneficii surprinzatoare. Incepand de la scaderea in greutate, la ameliorarea cancerului pancreatic, ceaiul verde a evoluat intr-o bautura medicinala.

Combate alergiile

Ceaiul verde combate alergiile datorita unu compus denumit EGCG. Polifenolul, o substanta gasita in ceaiul verde ajuta impotriva alergiilor de la polen. Acest compus EGCG neutralizeaza receptorul alergiilor.
Imbunatatirea vederii

Morcovii au fost asociati foarte mult timp ca alimentul minune care promoveaza vederea, insa stiinta demonstreaza ca la fel de bun este si ceaiul verde. Antioxidantii gasiti in ceaiul verde pot penetra tesuturile ochilor si pot produce o activitate activitate, potrivit evz.ro.

Daca bei ceai verde, practic te protejezi cat mai mult de scaderea claritatii vizuale. S-a demonstrat ca ceaiul verde te protejaza de cataracta si chiar de orbire.

Scade colesterolul

Rata mare de colesterol este foarte periculoasa deoarece grasimea acumulata in organism se poate depune pe organele cele mai importante si astfel, sa cauzeze o groaza de probleme.  Daca inlocuiesti gustarile nesanatoase cu ceaiul verde vei observa ca incepi sa scazi in greutate. Cercetatorii sunt de parere ca 5 cani de ceai verde pe zi sunt suficiente pentru o scadere a colesterolului.
Ajuta la pastrarea gingiilor si a dintilor sanatosi

Se stie ca ceaiurile pateaza dintii din cauza acidului tanic, caruia i se datoreaza culoarea inchisa. Cu toate acestea, ceaiul verde ajuta la pastrarea dintilor si gingiilor sanatoase. Ceaiul verde lupta si impotriva afectiunilor perodontale si reduce inflamatia in organism. Controleaza bacteriile si scad aciditatea salivei si plaga detara.

Combate cancerul oral

Ceaiul verde combate cancerul pancreatic, iar studiile au aratat ca acesta ajuta si cancerul oral. Antioxidantul, EGCG, omoara celulele canceroase prin distrugerea celulelor mitocondriei si poate fi o alternativa posibila pentru chimioterapie.

Protectie UV

O substanta din ceaiul verde face pielea mult mai rezistenta la efectele pe care razele UV le are asupra pielii si la imbatranirea pielii. Acestea reduc roseata de la expunerea la soare.

bautura ceaiul verde combate alergiile imbunatatirea vederii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006079 (s)