News Flash:

Cea mai buna si simpla reteta pentru intarirea imunitatii

28 Februarie 2016
1902 Vizualizari | 0 Comentarii
imun
Suntem in plin sezon al virozelor respiratorii, cand schimbarile bruste detemperatura ne dau mari batai de cap. De aceea, este indicat sa faceti pasi importanti in intarirea  imunitatiiMierea si lamaia sunt doi aliati de baza in acest sens. Ambele sunt remedii exceptionale de intarire a imunitatii.
Mierea conti­ne o multime de elemente esentiale organismului pentru a se proteja de microbi, vitamine si minerale cu pro­prietati antiseptice. De cealalta par­te, lamaia este bogata in vitamina C, considerata unul dintre cei mai buni prieteni ai organismului.

Pentru prepararea celui mai bun leac pentru intarirea imunitatii, aveti nevoie doar de 2 lamai si 4 linguri miere de albine. Curatati lamâia de coaja, indepartati pielita alba, taiti-o in bucati si amestecati pulpa obtinuta cu mierea. Puneti totul intr-un borcan cu capac si pastrati-l la frigider. Administrati cate o lingurita in fiecare dimineata, inainte de micul dejun. Cura dureaza zece zile. Dupa aceasta perioada, vei simti cum organismul tau este intarit si prepatit sa faca fata atacurilor gripale.

 


temperatura intarirea imunitatii mierea lamaia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006673 (s)