News Flash:

Minunile pe care le poate face acest superaliment, laptisorul de matca

20 Aprilie 2016
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
laptisorul2
De-a lungul anilor s-a observat ca, de cele mai multe ca o cura cu laptisor de matca mareste capacitatea de concentrare.

Conform raportarilor unor studenti, consumul de laptisor de matca in cantitate mare in timpul sesiunii a avut efect pozitiv, putand sa memoreze informatii cu mai multa usurinta.

Laptisorul de matca contine substante biogene cu rol in normalizarea activitatii hormonale, ajutand in special la sintetizarea acelor hormoni pe care organismul nu ii secreta in cantitati suficiente.

S-a observat ca laptisorul de matca este un bun supliment alimentar pentru femeile aflate la menopauza, care au un nivel scazut de estrogen, sau pentru femeile care se confrunta cu infertilitatea, ajutandu-le sa ramana insarcinate si sa pastreze sarcina.

S-au obtinut rezultate foarte bune in tratamentul infertilitatii la femei care urmasera in prealabil, fara nici un rezultat, tratamente pe baza de hormoni de sinteza. De asemenea, cu laptisorul de matca s-au obtinut rezultate pozitive in cobaterea insomniilor, a starilor de depresie si oboseala la femeile aflate la menopauza, potrivit frunza-verde.ro.

Datorita efectului complex al laptisorului de matca, s-a constatat cresterea secretiei de lapte la femeile care alapteaza. Laptisorul de matca aduce un aport important de vitamine si mineralele si are efect pozitiv in stimularea glandelor mamare.

In urma administrarii laptisorului de matca s-au observat imbunatatiri in cazul inflamatiilor musculare. La un pacient cu o afectiune dureroasa la cot, ce persista de ani de zile, a disparut definitiv in urma unui tratament cu laptisor de matca, tratament care fusese prescris pentru surmenaj.Rezultate pozitive s-au observat si in cazul osteoporozei.

Laptisorul de matca este un puternic cardiotonic, avand efecte benefice asupra musculaturii cardiace si asupra vaselor sanguine. Este folosit cu rezultate bune in reducerea hipertensiunii arteriale.

Acest nepretuit produs al stupului este si un ajutor in protejarea ficatului, dar a fost folosit cu succes in tratamentul ulcerului duodenal.

Efectul deosebit al laptisorului de matca in imbunatatirea capacitatii fizice s-a observat mai ales in cazul copiilor. In pediatria neonatala s-au observat cresteri in greutate chiar si la copiii nascuti prematur, carora nu li se mai acordase nici o speranta.

De asemenea, in urma tratamentului cu laptisor de matca, batranii slabiti prind putere, le creste pofta de mancare si au o stare mentala mai buna.
Situatiile de stres sunt inevitabile si le traim zi de zi. Modul in care reactionam la ele depinde de cat de toleranti suntem la stres. Laptisorul de matca ajuta si in acesta situatie.

 


cura concentrare efect pozitiv hormoni supliment alimentar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006050 (s)