News Flash:

Bautura cu miere si scortisoara arde grasimea, scade colesterolul, amelioreaza artrita si bolile de inima

19 Aprilie 2016
4261 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura miere
O lingurita cu scortisoara administrata zilnic contribuie la reducerea riscului de dexvoltare a sidromului metabolic cu pana la 30%. De asemenea, acestcondiment aromat ajuta la scaderea glucozei, nivelului de trigliceride si colesterolului rau, chiar si in cazul persoanelor care sufera de diabet zaharat de tip 2
Folosite impreuna, cele doua alimente au efecte mult mai puternice. Unul dintre beneficiile consumului de miere si scotisoara consta in arderea depozitelor degrasime.

Aceasta bautura se recomanda a se consuma o parte dimineata, pe stomacul gol, si cealalta parte seara, inainte de culcare. Asadar, se fierbe un pahar de apa, se adauga o lingurita de scortisoara, se lasa la racit si se adauga miere de albine, dupa gust.

Dieta cu scortisoara este un mod gustos si util care poate ajuta la imbunatatirea sanatatii. Persoanele obeze si cele care doresc sa controleze greutatea ar trebui sa adauge in regimul lor alimentar si scortisoara, pentru a pierde din greutate.

Dieta cu miere si scotisoara dureaza in functie de cate  kilograme vrei sa scapi. De asemenea, pe durata regimului cu miere si scortisoara se recomanda evitarea consumului de alimente bogate in zahar si grasimi.
Persoanele care sufera de artrita  pot consuma in fiecare zi o bautura preparata din 2 linguri cu miere si o lingurita cu scortisoara pudra. Consumarea unei paste preparata din miere si scortisoara, in parti egale, contribuie la reducerea colesterolului rau, amelioreaza dispneea si regleaza ritmul cardiac, ceea ce implica, automat, la reducerea riscului de a suferi de afectiuni cardiovasculare.

scortisoara condiment scaderea glucozei trigliceride alimente grasime
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004938 (s)