News Flash:

Minodora, anunt inedit la „2k1”

5 August 2017
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
mino
Invitati pentru a doua oara sambata aceasta, la „2k1”, editie difuzata de la ora 17:00, la Antena 1, Minodora la Maxim si sotul sau, Liviu Mihon, vor starni hohote de ras pe platoul emisiunii cu marturisiri din viata lor.


Provocat de rubricile emisiunii, Liviu va face tot felul de dezvaluiri legate de sotia sa, determinand-o pe aceasta sa exclame: „Dupa emisiunea asta, divortez! Pai pana cand o viata amara?”.


Mai mult, indragita interpreta va completa: „Eu asa am fost dintotdeauna, capricioasa, rasfatata, am fost invatata sa fie numai cum vreau eu. Cred ca daca nu l-as fi gasit pe Liviu, care sa ma accepte asa, as fi ramas singura pe viata!”, va mai spune Minodora. Si ca sa nu ii ramana cumva datoare, cantareata va continua si ea seria dezvaluirilor: „Eu sunt foarte geloasa, iar in ultima vreme pe Liviu cred ca l-a innebunit Dumnezeu. Era mai cuminte inainte. Acum cantam pe la terase, trec fete frumoase aranjate si vad cum ii fuge capul asa, dintr-o data. Imi vine sa dau cu microfonul dupa el!”, va mai spune razand Minodora.


Rand pe rand, o multime de intrebari spumoase le vor da batai de cap cuplurilor din aceasta editie: Minodora si Liviu Mihon, Maria Constantin si Marcel Toader si Ana Maria Stoian si Marian Mexicanu. Ce dezvaluiri vor mai face invitatii Mirelei Vaida din aceasta editie, dar si daca vor reusi sau nu acestia sa demonstreze ca sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmarind sambata aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

2k1 antena minodora maxim liviu mihon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006971 (s)