News Flash:

Dupa Laura Cosoi, Smiley nu si-a mai asumat nicio relatie, dar acum l-am prins. Era INEVITABIL!!! Cuplu BOMBA al anului

3 August 2017
2535 Vizualizari | 0 Comentarii
smiley la zu

De cand s-a despartit de Laura Cosoi, Smiley nu si-a mai asumat nicio relatie.


Fie ca a fost indragostit sau nu, artistul a preferat sa nu discute despre viata lui amoroasa, lasand mereu loc de speculatii. Tot la nivel neoficial este ca Smiley are o relatie cu stilista lui.

 

Se pare ca Smiley si stilista lui, Irina Voinea, au o relatie de cateva luni, insa doar apropiatii sustin ca stiu de sentimentele celor doi. De ceva vreme, Smiley si-a imbunatatit imaginea din punct de vedere vestimentar.

Chiar daca multa lume il critica pentru noua lui frizura, pentru haine primeste numai laude. Toate rubricile de stil il plaseaza in randul celor mai bine imbracati barbati de la noi, insa acest lucru nu este doar meritul propriu. Asa cum se intampla cu majoritatea barbatilor, schimbarile de imagine se datoreaza in mod special femeilor din preajma lor. Se pare ca la fel este si in cazul lui Smiley.


„La inceput s-au ocupat mama cu tata, dupa care… cine a apucat. Deocamdata hainele mi le face Irina Voinea si sunt foarte bucuros ca stie foarte bine ce sa imi faca, ce mi se potriveste si ma simt foarte comfortabil in creatiile ei”, a declarat Smiley pentru Libertatea. Conform surselor noastre, Irina nu-i creaza doar haine, ci este si femeia din viata lui, femeia care a reusit sa-i readuca zambetul pe buze.

 

Chiar daca pozeaza doar in cuplu stilist-client, prietenii apropiati ii dau de gol pe site-urile de socializare. La fiecare fotografie cu Smiley si Irina apar doar comentarii sugestive, inimioare, dar si mesaje de lauda la adresa lor, ceea ce intareste si mai mult zvonurile cum ca Irina nu doar ca-l imbraca, dar… il si dezbraca. „Nu ma imbraca. Ma imbrac si singur, dar imi face hainele, da. Ea chiar le face, eu sunt deschis la orice provocare”, ne-a mai declarat Smiley.


 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006752 (s)