News Flash:

De ce nu trebuie sa bei niciodata apa in avion

4 August 2017
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
in avion
Un insotitor de zbor a dezvaluit pentru Business Insider de ce nu este recomandat sa bei apa in avion. ”Insotitorii de zbor nu vor bea niciodata apa in avion ", a declarat stewardul in cadrul intreviului.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, chiar daca rezervoarele de apa sunt curatate, insotitorii de zbor nu sunt niciodata informati cand sau cat de des are loc acest procedeu, informeaza Mediafax.

Ca urmare, ei nu sunt siguri cat de curata este apa si astfel stau departe de ea, cu exceptia cazului in care aceasta este imbuteliata.

Situatia este sustinuta si de Asociatia participantilor la zbor din SUA, care mentioneaza ca apa care se foloseste in avioane ”este reglementata de Agentia pentru Protectia Mediului”. Cu toate acestea, regulamentul precizeaza ca se " acorda companiilor aeriene o larga putere de apreciere cu privire la cat de des trebuie sa testeze apa si sa spele rezervoarele”. De aceea, Asociatia nu crede ca acest regulament functioneaza in favoarea calatorilor.

in mod similar, un studiu al Agentiei pentru Protectia Mediului a constatat recent ca 12% sau unul din fiecare zece avioane comerciale din Statele Unite a avut cel putin un test pozitiv pentru bacteria coliforma - o bacterie gasita in materiile fecale umane ce poate cauza boli grave.

apa avion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006380 (s)