News Flash:

Mihai Traistariu socheaza, din nou. Artistul are de gand sa faca transplant de... corp

23 Iunie 2022
537 Vizualizari | 0 Comentarii
Traistariu

Fara doar si poate, Mihai Traistariu este foarte deschis la tot ceea ce inseamna tehnolgie si evolutia din domeniul medical. Artistul nu a negat nicio secunda ca transplantul de par i-a schimbat viata, iar acum, pare pregatit sa faca un nou pas, la fel de important. Fostul reprezentant al Romaniei la „Eurovision” a recunoscut ca este foarte tentat sa faca transplant de... corp.

„Eu urmaresc aceasta stire de vreo trei sau patru ani, de cand a aparut, cu transplantul de cap. (...) Este dubios, zici ca e un film de groaza, dar uite ca, cine stie, viitorul suna ciudat. (...) Am avut un complex de inaltime toata viata. La 1,72, mereu am zis ca sunt prea mic si ca mi-e ciuda ca nu am 1,85. Daca s-ar putea in viitor sa imi fac o astfel de operatie, as da fericit banii si mi-as schimba corpul sa am 1,85, sa fiu atlet de performanta sau ceva, musculos si frumos”, a marturisit Mihai Traistariu, pentru emisiunea Star News, pe Antena Stars.

Chiar daca a dezvaluit ca nu ar sta prea mult pe ganduri inainte de a-si face un transplant de corp, Mihai Traistariu a tinut sa precizeze ca isi doreste sa aiba acelasi creier, dar totodata sa poata canta in continuare. Artistul a marturisit ca este un adept al schimbarilor care apar si nu este impotriva tehnologiei, iar, prin urmare, daca se dovedeste ca o astfel de operatie este posibila, nu se va gandi de doua ori inainte sa o faca.

„Si cu creierul, acelasi, ca sa am aceeasi minte si aceeasi voce, si... Doamne ajuta, sa se poata. Eu nu sunt impotriva tehnologiei si a schimbarilor viitorului. Ei tin cu viitorul si abia astept sa il traiesc”, a adaugat artistul, citat de Spynews. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006342 (s)