News Flash:

Mihai Traistariu, decizie radicala dupa ce a primit facura la gaze. „Nu pot sa rezist, e imposibil”

20 Ianuarie 2022
582 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Traistariu

Facturile din ultima perioada i-au dat peste cap pe milioane de romani, iar printre ei se afla si Mihai Traistariu. Artistul s-a revoltat pe cei de la Engie dupa ce factura lui a depasit pragul de 4.000 de lei. Mihai nu are de gand sa plateasca nici macar un leu si se apara, spunand ca el nu avea cum sa genereze atata consum.

Finantele lui Mihai Traistariu au fost date peste cap odata cu sosirea celei mai recente facturi de la gaze. Pe langa faptul ca suma de pe facura de curent a fost mult mai mare ca de obicei, acum, nici cea de la gaze nu este mai mica. Mihai a avut parte de un soc atunci cand a deschis plicul si a vazut ca are de plata peste 4.000 de lei. Artistul a declarat ca nici nu are e gand sa o plateasca, ba mai mult, va lupta pana in panzele albe pana cand nu isi va face dreptate.

„A trebuit sa scot din buzunar aproape 2.400 de lei si sa achit acea prima factura exagerat de mare care a venit in contul firmei mele pentru scoala de muzica pe care o am in Constanta.

Mi-a fost frica ca daca nu respect termenul pana la care trebuia sa achit suma in cauza, mi-ar fi taiat gazul, caz in care cursantii mei nu ar mai fi putut veni la clasa. Insa, am decis sa mai fac un pas in plus.

Am consultat un avocat care analizeaza posibilitatea de a da in judecata firma furnizoare de gaze, fiindca dupa parerea mea nu se justifica aceasta crestere uluitoare a pretului si a facturilor emise catre oameni si institutii.

Fata de anul trecut am platit de aproape patru ori mai mult. Daca in 2021 am achitat 700 de lei, pentru luna cea mai geroasa din an, anul acesta am ajuns la 2.400.

Si nu am bifat inca in luna cea mai grea. Mi-e si frica sa ma gandesc la ce valoare voi fi taxat la urmatoarea factura!”, a spus el pentru impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005829 (s)