News Flash:

Mihai Gadea, reactie incredibila la adresa Codrutei Kovesi

5 Mai 2017
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Mihai Gadea a aratat situatia absurda in care se regaseste sefa DNALaura Codruta Kovesi, care declara, la scurt timp dupa aparitia fotografiilor cu Alina Bica, sefa DIICOT la acea vreme, si Elena Udrea la shopping, la Paris, ca astfel de relatii cu oamenii politici sunt  incompatibile cu functia de magistrat.

In 2014, la scurt timp dupa aparitia in presa a pozelor cu Bica si Udrea, procurorul-sef al DNALaura Codruta Kovesi, a acuzat-o pe sefa DIICOT ca plimbarea ei la Paris alaturi de Elena Udrea o face incompatibila cu statutul de magistrat. 
“Niciodata nu ma vad cu politicieni, cel putin in timpul liber. Uneori, datorita atributiilor de serviciu, trebuie sa interactionez (cu politicieni), dar doar la intalniri institutionale si la activitati institutionale. In timpul liber nu ma vad cu politicieni si nu ma intalnesc cu ei. Consider ca este o incompatibilitate cu statutul de magistrat si avand in vedere calitatea mea de procuror in Directia Nationala Anticoruptie cred ca ar fi total nepotrivit sa ma vad cu politicieni in timpul liber”, a declarat Laura Codruta Kovesi intr-un interviu pentru ziare.com.

”Cine ne spune in aceasta seara ca doamna Kovesi este incompatibila cu statutul de magistrat? Chiar doamna Kovesi! (...) Doamna Kovesi cere demisia doamnei Kovesi!”, a spus Mihai Gadea, la Antena 3.

mihai gadea dna laura codruta kovesi diicot elena udrea bica udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011734 (s)