News Flash:

Mihai Bendeac, la un pas de a avea rolul vietii lui. Ce spune actorul despre interpretarea lui Nutu Camataru?

29 Noiembrie 2021
452 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai reprezentativi actori din generatia noua. Juratul de la iUmor s-a remarcat imediat prin personajele carora le-a dat viata, dar si prin profesionalismul de care da dovada de fiecare data. Desi portofoliul lui este unul vast, actorul este la un pas de a juca rolul vietii sale care ii va fi distribuit chiar de catre prietenul lui, Codin Maticiuc. 

Codin Maticiuc si-a pierdut din reputatia de „crai de Dorobanti”. Acum, acesta s-a apucat sa scrie carti si, in timp ce primul lui material a fost mai mult o confesiune a aventurilor din timpul tineretii, cea de-a doua carte este o premiera pentru piata de la noi. Codin a lansat primul carte despre Nutu Camataru, o carte la care a lucrat intens alaturi de personajul principal.

Codin a dezvaluit recent ca a fost nevoit sa traiasca cinci ani in preajma lui Nutu pentru ca rezultatul sa se ridice la nivelul asteptarilor tuturor. Maticiuc nu a publicat cartea pana cand aceasta nu a primit aprobarea lui Nutu care, multumit de munca depusa de Codin, a fost de acord ca materialul final sa ajunga in librarii. Codin este constient ca va da nastere multor critici odata cu lansarea acestei carti, dar nici nu vrea sa se gandeasca la asta. Principalul lui scop este ca oamenii sa il priveasca pe Nutu Camataru dincolo de povestile pe care le-au auzit sau le-au vazut la televizor.

Mai mult, Codin nu are de gand sa se limiteze doar la o carte. Acesta este recunoscut pentru apetenta sa de a regiza filme, asa ca s-a gandit sa puna in scena intreaga sa munca din carte. Maticiuc stie si cine ar putea sa il interpreteze el mai bine pe Nutu, iar acesta este nimeni altul decat Mihai Bendeac.

„Daca sase luni studiez, iau 30 de kilograme in greutate si nu fac nimic altceva, da, in final as putea fi pregatit. Om trai si-om vedea”, a declarat Bendeac pentru Fanatik.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004995 (s)