News Flash:

Meteorologii, ANUNT de ultima ora

9 Aprilie 2018
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
informare meteo

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile in orele urmatoare pentru localitati din judetele Caras-Severin si Sibiu. 

Potrivit ANM, in judetul Caras-Severin se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor atinge si depasi viteze de 60...70 km/h.

ADVERTISING

inRead invented by Teads

Atentionarea este valabila pana la ora 18:00. De asemenea, in judetul Sibiu, pana la ora 16:00, intensificarile locale ale vantului vor atinge la rafala 70-80 km/h. Avertizarile de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioada de maxim 6 ore. 

Ouale reprezinta alimentul vedeta de Pasti. Traditia din mosi stramosi cere ca de pe masa imbelsugata sa nu lipseasca ouale rosii pentru ca sarbatoarea Invierii Domnului sa fie una reusita. Totusi trebuie sa avem grija si sa mancam cumpatat. 

Ouale sunt o sursa importanta de proteine de cea mai buna calitate, vitamine, calciu, omega 3, este benefic pentru creier si intreg organismul prin proprietatile lui, dar are si o reputatie proasta din cauza continutului mare de colesterol. Organismul nostru are capacitatea de a se echilibra singur, astfel incat ficatul va furniza o cantitate mai mica de colesterol daca mancam alimente bogate in acest compus, iar cantitatea totala din organism ramane aceeasi, potrivit unica.ro.

Totusi cate oua putem manca pe zi in perioada aceasta? Raspunsul este dat tot de studii: depinde de la persoana la persoana. Conteaza istoricul personal, sexul si stilul de viata. Pentru un om sanatos, care nu are probleme de sanatate si restrictii alimentare in acest sens, un ou pe zi nu reprezinta niciun risc.

 

 

Daca 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005403 (s)