News Flash:

A fost prins PIROMANUL din Bucuresti. Cine este barbatul suspectat ca a incendiat opt masini, in urma cu o saptamana

7 Aprilie 2018
882 Vizualizari | 0 Comentarii
masini incendiate

Poliţiştii au reţinut un bărbat de 45 de ani, din Bucureşti, suspectat că, în urmă cu o săptămână, a incendiat opt maşini în Capitală.

Bărbatul a fost prins la o săptămână de la incendierea autoturismelor. În acest interval, Poliţia Capitalei a cerut sprijinul populaţiei pentru identificarea suspectului.

Poliţia Capitalei a cerut, după cinci zile, sprijinul populaţiei pentru identificarea principalului suspect, furnizând imagini cu acesta. Bărbatul este acuzat de distrugere calificată prin incendiere.

Şeful Poliţiei Sector 1, comisar şef Ionuţ Dana, a declarat, joi, că a durat atât de mult pentru ca imaginile să fie date publicităţii pentru că au fost vizualizate imagini de pe aproximativ 200 de camere de supraveghere.

"A durat 5 zile până cand noi am considerat că este necesar să publicam imaginile deoarece am selectat cele mai multe imagini care prezintă trăsaturile şi fizionomia bărbatului cât şi celelalte elemente de vestimentaţie. Au fost audiaţi si martori care au intrat în contact cu acest bărbat. A fost necesar să vizionăm imagini ridicate de la aproximativ 200 de camere de supraveghere. În paralel cu vizionarea imaginilor, colegii mei de la Sectorul 1 au efectuat foarte multe investigaţii, nu doar în zona comiterii incendiilor, ci în toata zona Sectorului 1 unde credem noi că această persoană, bărbat, s-a deplasat atât înainte cât şi după comiterea faptei", a declarat comisar-şef Ionuţ Dana, şeful Poliţiei Sector 1.

Cele trei incendii s-au produs sâmbătă seară, pe 31 martie, în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini. Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029562 (s)