News Flash:

Un barbat a murit, in Bucuresti, in timp ce participa la slujba de Inviere

8 Aprilie 2018
594 Vizualizari | 0 Comentarii
big d95705dd748f2aa90d1be12f0b6fefdc

Un bărbat de 65 de ani a murit, sâmbătă noaptea, în timp ce participa la slujba de Înviere, acesta fiind prezent la o biserică din Sectorul 6 al Capitalei, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

"La biserica din Aleea Parva, un bărbat în vârstă de 65 de ani care a suferit un stop cardio-respirator a primit asistenţă medicală din partea a doi pompieri aflaţi în timpul liber şi care participau la slujba religioasă. Aceştia au efectuat manevrele specifice de resuscitare, până la sosirea echipajelor SMURD. În ciuda efortului depus, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat", transmite ISU Bucureşti

Sursa citată menţionează că în cadrul misiunilor desfăşurate de pompieri în lăcaşurile de cult, 19 persoane au primit asistenţă medicală de urgenţă, şapte dintre acestea fiind transportate la unităţi spitaliceşti. Motivul principal al solicitărilor primite pentru acordarea primului ajutor a fost „persoane care au acuzat stări de leşin”.

Pe timpul nopţii, la nivelul Capitalei şi judeţului Ilfov nu au fost înregistrate incendii ca urmare a utilizării necorespunzătoare a lumânărilor aprinse.

În ultimele 24 de ore, pompierii din Bucureşti-Ilfov au avut 299 intervenţii, peste 270 de persoane fiind asistate medial de echipajele SMURD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În ultimele 24 de ore, pompierii din Bucureşti-Ilfov au avut 299 intervenţii, peste 270 de persoane fiind asistate medial de echipajele SMURD.În ultimele 24 de ore, pompierii din Bucureşti-Ilfov au avut 299 intervenţii, peste 270 de persoane fiind asistate medial de echipajele SMURD.În ultimele 24 de ore, pompierii din Bucureşti-Ilfov au avut 299 intervenţii, peste 270 de persoane fiind asistate medial de echipajele SMURD.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2332 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014595 (s)