News Flash:

Mama Geta regreta ca a ajutat persoanele care n-au meritat! Totul dupa ce le-a fost furat seiful plin cu bani: ”De multe ori…”

17 August 2022
487 Vizualizari | 0 Comentarii
Mama Geta regreta ca a ajutat persoanele care n au meritat

Mama Geta si intreaga ei familie au trecut prin clipe de cosmar, dupa ce au vazut ca le-a fost furat seiful plin cu bani din casa. Majoritatea banilor erau ai lui Culita Sterp, fapt care a suparat-o si mai tare pe mama Geta. Hotii le-au spart casa, cand nu se afla nimeni in ea, si au fugit cu banii. Nici pana acum, familia Sterp nu a gasit seiful.

Mesajul transmis de Mama Geta
Cum autoritatile n-ar fi aflat mare lucru, Culita Sterp a apelat la ajutorul jurnalistului de investigatii, Luis Lazarus. Acesta a intrat in posesia anumitor imagini de pe camerele de supraveghere, in care se observa o masina dubioasa. Acestea au fost singurele detalii importante facute pana acum publice in cazul furtului din casa lui Culita. Ei bine, din toata aceasta situatie, Mama Geta a invatat un lucru mare: ca nu trebuie sa mai aiba incredere in toate persoanele.

Mama Geta este o femeie foarte primitoare si nu de putine ori a fost vazuta cu diferiti musafiri la ea acasa. Chiar ea a recunoscut ca de mult ori s-a trezit cu oameni necunoscuti la ea la poarta, care voiau doar sa faca o poza. Mama fratilor Sterp regreta acum ca a ajutat persoanele care n-au meritat si nu le-a inchis usa-n nas atunci cand era timpul. Aceasta a postat si un mesaj pe Instagram, prin care-si arata regretul.

Imagini din noaptea jafului care a avut loc acasa la Culita Sterp
In imaginile publicate de Luis Lazarus se poate vedea clar o duba alba, care circula, in mod suspect, in sens opus fata de celelalte autoturisme.

„Am descoperit un numar de 11 masini. In noaptea fatidica, in noaptea jafului, au trecut 11 masini pe acea strada. 10 masini au venit dinspre Hateg catre casa, una dintre ele a intrat pe aceasta strada, si o masina s-a dus invers, catre Hateg. Una dintre masini mi se pare interesanta si cred ca putea fi usor identificata. In jur de ora 02:00 este o duba alba.

Aceasta duba care are si lumini pe lateral, nu stiu daca ati mai vazut des asa ceva, este o masina care foarte usor poate fi identificata. Sigur ca aceasta camera nu a surprins duba astfel incat sa poata fi identificata cu numar si cu tot ce trebuie, dar avem cateva caracteristici. Eu am descoperit lucrurile astea, si mai sunt inca vreo 10 masini, dar asta mi s-a parut mie mai interesanta.”, spune Luis Lazarus, pe canalul sau de Youtube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007735 (s)