News Flash:

Mama a doi tineri aflati in microbuzul care a cazut in raul Bistrita: Au plecat sa faca si ei un ban. La negru lucrau, de unde carti de munca

5 Aprilie 2018
988 Vizualizari | 0 Comentarii
whatsapp image 2018 04 05 at 04 31 40

Constanta Andrei, mama a doi tineri care se aflau in microbuzul care a cazut in raul Bistrita, dintre care unul a murit, iar altul a supravietuit, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca acestia erau plecati din data de 14 martie in judetul Arad, ”la plantatii”.
“La copil inca nu m-am dus, e la spital si inca n-am putut sa ma duc. Veneau de la Arad, mai mult nu stiu sa spun. In rest, nu pot sa spun nimic pana nu ajunge baiatul meu acasa, care a supravietuit. Lucrau la padure, au plecat sa faca si ei un ban, ca tineretul. Din data de 14 martie erau plecati, s-au dus dupa munca. Ei au lucrat si anul trecut, si celalalt an au tot fost plecati, ei se duceau la plantatii, la paduri. Cineva din Savinesti ii ducea la munca. La negru lucrau, de unde carti de munca”, a afirmat Constanta Andrei, din comuna Podoleni, judetul Neamt.

Unul dintre copiii femeii, Stefan Marian Virlan, de 26 de ani, a murit in urma accidentului rutier din judetul Neamt, iar fratele acestuia, Ionut Virlan, de 21 de ani, este singurul supravietuitor, fiind internat pe Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean Piatra Neamt.

Tanarul a refuzat sa vorbeasca inclusiv cu personalul medical despre ce s-a intamplat.

"Pacientul a refuzat sa stea de vorba cu presa ori cu personalul medical de la noi. El este in stare buna, fiind internat. A avut o usoara hipotermie, dar fara a suferi leziuni grave. A fost investigat si deocamdata ramane sub observatie", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, dr. Daniela Burghelea, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt.

Pe de alta parte, procurorii spun ca au deschis dosar penal in acest caz, continuand cercetarile.

"A fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, iar cercetarile continua in acest moment. Trupurile celor noua persoane decedate au fost transportate la Institutul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiilor. Ancheta este continuata de catre Serviciul Rutier din cadrul IPJ Neamt, sub coordonarea procurorului", a spus procurorul de caz Ruxana Leu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)