News Flash:

Mai puternic si mai sanatos cu suplimentele Weider

29 Mai 2020
1670 Vizualizari | 0 Comentarii

Pentru a fi mereu în formă și gata să dai piept cu toate provocările zilnice, ai nevoie de un aport corect de substanțe nutritive care să te ajute să te simți bine în interior. În perioadele stresante, atunci când organismul este intens solicitat, devine importantă suplimentarea vitaminelor și mineralelor cu rol în susținerea sistemului imunitar.

Vitamina C este bine cunoscută pentru efectul ei de susținere a sistemului imunitar. Aceasta stimulează producția de limfocite C, care anihilează acțiunea bacteriilor, virușilor si a celulelor canceroase.  În plus, vitamina C este și un excelent antioxidant care apără organismul de atacurile radicalilor liberi.

Vitamina E este la fel de important pentru sănătate ca și vitamina C. Aceasta stimulează producerea de celule B imunitare care generează anticorpii. În plus, vitamina E previne îmbătrânirea cutanată și reduce riscul de atac de cord.

Vitamina D3, alături de vitaminele C și E, ajută organismul să absoarbă calciul și țin virozele respiratorii la distanță.

Dacă vrei să fii în formă și să te antrenezi eficient, ai nevoie de formule complete de vitamine și minerale care să suplimenteze carențele nutriționale provocate de o alimentație dezechilibrată.

Vitaminele A,C și E sunt cunoscute ca puternici antioxidanți. Weider le-a mai adaugat încă doi antioxidanți importanți, seleniul și zincul pentru a obține ACE + Seleniu + Zinc, un complex de vitamine care are grijă de sănătatea ta.

Dacă ai nevoie de un supliment alimentar care să satisfacă cerințele sportivilor de performanță, alege Multi Vita + Special B Complex, care conține : vitamina K, beta caroten, vitamina D3, vitamina E, vitamina C, complexul de vitamine B, niacină, biotină, acid folic și extract de ardei iute.  

Scăderea imunității poate avea efecte grave, crescând vulnerabilitatea în fața infectiilor, a inflamațiilor, provocând deteriorarea celulelor sau alte probleme grave de sanatate, unele greu de remediat. Protejează-ți sănătatea și crește-ți starea de bine cu ajutorul suplimentelor de calitate din selecția Weider.

Galerie Foto

baut.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005873 (s)