News Flash:

Intărește-ți sistemul imunitar cu ajutorul suplimentelor nutritive

27 Februarie 2020
2405 Vizualizari | 0 Comentarii

Sistemul imunitar este influențat de alimentație și de stilul de viață. Pentru a ne menține în formă, avem nevoie de hrană sănătoasă (fructe și legume proaspete, dar și proteină animală) și de mișcare fizică. Sedentarismul, fumatul, mâncatul haotic sau consumul excesiv de alcool duc la slăbirea organismului, care devine predispus la diverse afecțiuni.

Conform ultimelor studii realizate de specialiști în nutriție, suplimentele alimentare au un rol benefic în protejarea organismului în fața afecțiunilor virale și bacteriene. Cele mai eficiente suplimente s-au dovedit a fi cele pe bază de vitamina C, vitaminele D și E, dar și echinaceea și propolis.

Weider îți propune o serie de suplimente alimentare de cea mai bună calitate, care îți sprijină sistemul imunitar, pentru ca tu să eviți îmbolnăvirile și să fii în cea mai bună formă.

Immune Up a fost dezvoltat pentru a întări sistemul imunitar. Formula conține 8 vitamine (vitamina C, complex B, vitaminele D și E, acod folic și biotină) și extract de echinaceea. Aceste vitamine s-au dovedit în numeroase studii clinice a fi esențiale pentru a susține funcția imunologică.  Immune Up nu conține gluten și a fost produs cu arome naturale. Formatul său nou sub formă de jeleu este ușor de administrat și este delicios!  

Multivit Upeste un supliment complet care îți asigură o parte din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cu numai două jeleuri Multivit Up pe zi, îți iei 65% din necesarul zilnic de vitamina A, D, C, E, B6, B5, B12, acid folic, biotină, zinc, iod și seleniu. Multivit Up este 100% fără zahăr și 2 jeleuri furnizează doar 17 kcal, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siluetă! Vitaminele și mineralele te vor menține în formă și îți vor oferi energia necesară pentru a susține antrenamente complexe.

Lipsa unui somn odihnitor are efecte nocive asupra organismului. Munca în timpul nopții, utilizarea regulată a anti-inflamatorilor și expunerea la undele electromagnetice și la lumina emisă de dispozitivele electrice sunt de cele mai multe ori responsabile de modificările în producția normală de melatonina.  Tulburările de somn pot conduce la diverse probleme de sănătate, cum ar fi scăderea imunității, nivel ridicat de colesterol, tensiune arterială ridicată, sau dureri de cap.

Cu Melatonin Up te odihnești eficient și te simți bine zi de zi. Melatonin UP asigură 1 mg de melatonină de înaltă calitate. Melatonina este de asemenea cunoscută pentru efectul său antioxidant si este utilizată pe scară largă pentru a combate efectele îmbătrânirii. Dormi bine și te simț bine cu Melatonin Up de la Weider.

Weider® a câștigat încrederea oamenilor preocupați de sănătatea lor pentru că, timp de mai mult de o jumătate de secol, brandul a pus calitatea și eficacitatea produselor sale mai presus de orice. Astăzi, numele Weider® este cunoscut în toată lumea ca sinonim cu produsele sănătoase și fitness-ul – informațiile, produsele și serviciile de calitate oferite de Weider se vând în peste 120 de țări.

Galerie Foto

Picture1.png
l-carnitine water
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011001 (s)