News Flash:

Mai multe trenuri, ANULATE. Pe AEROPORTUL OTOPENI, mai multe curse inregistrau intarzieri

26 Februarie 2018
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
tren zapada2

CFR Calatori anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, au fost anulate mai multe trenuri, fiind totodata inregistrate intarzieri de zeci de minute in Gara de Nord din Capitala.
"Cateva trenuri anulate, cel de Constanta si Craiova, dar traficul de pasageri este preluat de alte trenuri. Acum la Bucuresti Nord sunt intarzieri, dar asta e situatia acum, ea se poate schimba in 10 minute. Intarzierile sunt ale unui tren de la Timisoara, alte doua, unul de Craiova, altul de Buzau si unul de Galati, care are intarziere 10 minute", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Predescu, purtator de cuvant CFR Calatori.

La ora transmiterii stirii, mai multe trenuri au intarziere la Gara de Nord din Capitala, cea mai mare intarziere fiind de 90 de minute, in cazul unui tren care trebuie sa ajunga din Craiova.
CFR Calatori mai informeaza, pe pagina de Facebook, ca in contextul temperaturilor foarte scazute si al avertizarilor meteo de vreme rea trenurile vor circula conform reglementarilor specifice conditiilor de iarna, la nivelul sucursalelor Bucuresti, Galati, Brasov, Constanta si Craiova s-au instituit Comandamente de Iarna.

Totodata, pe rutele Constanta - Mangalia, Constanta - Medgidia - Tulcea Oras si Ciulnita - Slobozia Veche se reduce numarul trenurilor, traficul de calatori intre aceste localitati urmand sa fie preluat de restul garniturilor din grafice. De asemenea, au fost anulate trenuri si pe rutele Caracal-Corabia, Rosiori Nord - Turnu Magurele si Rosiori Nord - Zimnicea.

Potrivit Centrului Infotrafic, in judetul Constanta, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, 17 trenuri (pe relatia Constanta – Mangalia, Constanta – Medgidia, Medgidia – Tulcea si Ciulnita – Slobozia Veche) au fost anulate.

De asemenea, trenul InterRegio 1724, care trebuia sa plece in luni la ora 8.00 dinspre Craiova catre Sibiu, a fost anulat din cauza inghetarii unor macazuri.

Pe aeroportul Otopeni mai multe curse inregistrau intarzieri luni dimineata

La ora transmiterii stirii, la sosiri au intarzieri cursa Ryanair de la Berlin, care trebuie sa aterizeze la 10.30, precum si doua curse de la Sofia, cea a companiei Tarom (10.55) si cea a companiei Bulgaria Air (10.55).

La plecari cursa Ryanair care trebuia sa decoleze spre Roma la 10.00 este anulata.

La Roma a nins pentru prima data in ultimii sase ani, iar la Sofia sunt -7 grade si ninge.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004566 (s)