News Flash:

Primarul Timisoarei, compozitie muzicala proprie, postata pe Facebook: Dedicatie haterilor mei! / Nicolae Robu, filmat in timp ce canta la chitara si cu vocea / VIDEO

24 Februarie 2018
728 Vizualizari | 0 Comentarii
robu 58739800

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a prezentat, pe pagina sa de Facebook, o compoziţie muzicală proprie, pe versuri de Nicolae Labiş, pe care o dedică “haterilor” săi, fiind filmat în timp ce cântă la chitară şi cu vocea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Timişoarei a postat un filmuleţ pe pagina sa de Facebook, în care apare cântând la chitară şi cu vocea. Nicolae Robu a anunţat, în descrierea filmării, că este vorba despre o nouă compoziţie muzicală proprie, pe versurile poeziei “Spiritul adâncurilor”, scrisă de Nicolae Labiş, pe care o dedicată “haterilor” săi.

“Dedicaţie haterilor mei! În ultima vreme, mai precis, de vreo două-trei săptămâni, asist la o nouă campanie extrem de virulentă la adresa mea. Aceiaşi hater-i dintotdeauna, unii plătiţi de grupurile de interese care nu-şi pot face jocurile cu un om cinstit şi corect ca mine, alţii adversari politici, alţii frustraţi din diverse motive, etc., etc., au fost şi încă sunt mobilizaţi la maxim! Cineva spunea: “Dacă te opreşti să dai cu pietre în fiecare câine care latră la tine, n-ajungi niciodată la destinaţie!”. Eu nu mă opresc şi nu m-am oprit niciodată! Şi, astfel, am ajuns la multe, multe “destinaţii”, pe care, de-a lungul timpului, mi le-am fixat. Nu m-am oprit, însă, din mers, “am mai dat”, recunosc, ba cu o vorbă, ba cu o... melodie etc.! Ei bine, dau, acum, din nou! De data asta, cu o altă compoziţie proprie a mea, intitulată “Spiritul adâncurilor”, pe excepţionalele versuri de Nicolae Labiş”, a scris Nicolae Robu, pe reţeaua de socializare.

În trecut, primarul Timişoarei a mai prezentat compoziţii muzicale proprii pe Facebook, ultima fiind postată la mijlocul lunii februarie.

Vezi video aici

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 22 queries | Mysql time :0.047409 (s)