News Flash:

Mai multe posturi de conducere scoase la concurs de Primaria Timisoara

31 August 2014
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
 Nu sunt prea multi doritori sa ocupe un post de sef, fie ca vorbim despre un post de director executiv, sef de serviciu sau de birou, in cadrul Primariei Timisoara. Municipalitatea a scos la concurs recent mai multe astfel de posturi. Mediul a suscitat ceva interes, fiind trei candidati pe un loc la concursul pentru sefia Directiei de Mediu.
Reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat in sfarsit, la inceputul lunii august, scoaterea la concurs a mai multor posturi care au fost ocupate interimar pana acum.
Astfel, au fost scoase la concurs doua posturi de director executiv, la Directia Mediu Urban si Directia Comunicare, doua de sef de serviciu, la Serviciul Juridic si Serviciul Achizitii Publice, si trei de sef de birou, la Biroul Consultanta Juridica, Biroul Locuinte si Biroul Autorizare Activitati Comerciale.
„Functiile de conducere au fost ocupate pe perioada determinata, fara concurs. Conform procedurilor legale, acum, acestea sunt scoase la concurs, urmand ca in 10 septembrie sa aiba loc prima proba, cea scrisa”, explica purtatoarea de cuvant a Primariei Timisoara, Alina Pintilie, cea care a condus pana acum Directia de Comunicare si care a decis sa participe la concursul pentru postul de director, fiind singurul candidat inscris.
Perioada de depunere a dosarelor s-a incheiat vineri. Pentru postul de director executiv al Directiei de Mediu sunt trei candidati, printre care si actualul sef al acestei directii, Adrian Bere, care se declara nehotarat atunci cand s-a anuntat concursul.
Bere preluase conducerea Directiei de Mediu dupa ce fostul director, Vasile Ciupa, a decis sa se pensioneze la finele anului 2012, dupa ce a fost sanctionat disciplinar in legatura cu anumite nereguli constatate in Parcul Copiilor in urma lucrarilor de modernizare, scrie Tion.ro.
Oricum, conditiile de participare la concurs sunt cat se poate de permisive. Pentru postul de director executiv la Mediu se cer doar studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, si o vechime in specialitatea studiilor de minim 3 ani.
La concursurile de sefi de birouri la Locuinte si Autorizare Activitati Comerciale s-au inscris cate doi candidati, iar in rest este un singur om pe post la celelalte.
Acum urmeaza sa se verifice dosarele, iar cei care vor fi declarati apti se vor prezenta in continuare la proba scrisa din data de 10 septembrie. 

timisoara achizitii publice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1083 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051102 (s)