News Flash:

VREMEA in weekend: Ce temperaturi vor fi si cat va ploua in tara, in Bucuresti, la munte si la mare

29 August 2014
965 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, vremea se va mentine frumoasa si se va incalzi usor, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data. Cerul va fi de la variabil la senin, cu unele innorari noaptea in vestul si nord-vestul tarii. Vantul va sufla slab si moderat.
IN TARA
Sambata, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in estul Transilvaniei si 29 de grade, pe arii restranse in Moldova, sudul Olteniei si al Munteniei. Temperaturile minime se vor incadra intre 9 si 15 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali spre 4 grade, dar si mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest pana in jurul valorii de 18 grade. In zonele joase, mai ales din centrul tarii, dimineata si noaptea izolat va fi ceata.
Duminica, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 9 si 20 de grade, mai mici in depresiuni, spre 5 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in vestul, nord-vestul tarii si la munte, unde cu totul izolat vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral si in sudul Banatului. Dimineata si noaptea, izolat in zonele joase vor fi conditii de ceata.
LA BUCURESTI
Sambata, vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.
LA MUNTE
Sambata, vremea se va mentine frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in Carpatii Occidentali. Vantul va sufla slab si moderat.
Duminica, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, insa doar izolat vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.
LA MARE
Sambata, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 16 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade.
Duminica, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi predominant senin. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare la sfarsitul intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 17 si 20 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 33 queries | Mysql time :0.035030 (s)