News Flash:

Mai multe orase din provincia siriană Alep, atacate de avioane de lupta

28 Februarie 2016
1990 Vizualizari | 0 Comentarii
F15
Avioane de vanatoare au atacat, duminica, sase orase din provincia Alep din vestul Siriei, anunta organizatia Obesrvatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), la o zi dupa intrarea in vigoare a armistitiului partial stabilit de SUA si Rusia, potrivit agentiei de presa Reuters.
Insurgentii sirieni au confirmat efectuarea raidurilor aeriene, acuzand ca au fost desfasurate de avioane de vanatoare ruse.
OSDO a declarat ca identitatea avioanelor este necunoscuta inca.
Cel putin cinci persoane au murit in doua atacuri care au vizat orase din vestul Siriei, sambata dimineata, la cateva ore de la intrarea in vigoare a armistitiului.
Trei militanti din gruparea rebela A doua Divizie Costala, care apartine coalitiei Armata Siriana Libera, au murit intr-un atac in provincia Latakia, din nord-vestul tarii. Rebelii sustin ca a fost un atac al fortelor administratiei Assad care a anuntat, impreuna cu Rusia, ca nu va inceta bombardamentele in totalitate in tara si vor viza doar militanti ai organizatiilor teroriste Stat Islamic si Al-Nusra
Intr-un alt atac separat din provincia Hama, revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, cel putin doua persoane au murit si mai multe au fost ranite, dupa ce o masina-capcana a explodat, sambata dimineata, la intrarea in orasul Salamiyah.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006983 (s)