News Flash:

Luminita Anghel zice ca l-a iertat pe fiul ei adoptiv, dar nu vrea sa-l mai vada! "Va veni o zi cand..."

10 Decembrie 2017
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
luminita david

Luminita Anghel a vorbit despre relatia dificila pe care a avut-o de-a lungul timpului cu fiul ei adoptiv.
Cantareata de muzica usoara are un fiu biologic si unul adoptat, pe David Puscas. Pe acesta din urma, insa, refuza sa il mai vada! Cu toate acestea, Luminita Anghel sustine ca i-a iertat toate greselile.
 


”Am intrat in scandaluri pe care nu am putut sa le controlez. Eu nu sunt genul de artist care sa faca acte caritabile cu camerele dupa mine. Cand am luat-o in plasament pe Mariuca, ceilalti bani ii cheltuiam pe mancarea copiilor ramasi in centru. Cumparam branza si lapte si le duceam acolo cu soferul, am cumparat canute, perdelute pentru bucatarie, paturici. Toata viata mea am facut foarte mult bine, in cei 10 ani am facut multe lucruri. Au fost foarte grei, in afara de moartea parintilor mei, nu am devenit un om rau, nu sunt ranchiunoasa, relele din viata mea nu m-au schimbat, in continuare sunt foarte bleaga sunt foarte empatica, plang usor la durerea celorlati si imediat sar sa ajut”, a declarat Luminita Anghel intr-o emisiune de televiziune.


Luminita sustine ca nu mai e suparata pe David.


”Au fost multe intamplari care nu s-au vazut la televizor, se nascuse si Filip in aceasta perioada. M-am casatorit, acasa ma astepta un sot iubitor care m-a sustinut imediat si un copil minunat ”E in clasa pregatitoare si va merge la scoala la anul. Alegerea cu Mariuca am facut-o in 2001, in timpul mandatului de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Protectia Copilului. In 1998 l-am luat pe David.(...) Nu ma mai doare, l-am iertat si va veni o zi cand va realiza ca a gresit fata de mine", a adaugat Luminita Anghel despre fiul ei adoptiv, David Puscas. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012174 (s)