News Flash:

Stii pe cineva care iti face vraji? Citeste ce te invata parintele Argatu ca sa scapi, altfel vei avea mari probleme

10 Decembrie 2017
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
vraji

Intrebare: Am facut vraji, mai precis vrand sa scap de diavolul care ma chinuieste, l-am trimis asupra altuia, ca sa mai scap de chin. Dar se intoarce la mine cand cel asupra caruia l-am trimis posteste si se roaga.
Raspuns: De diavol se scapa cu ajutorul Mantuitorului Iisus Hristos. Nu scapi de el trimitandu-l asupra altuia. A trimite asupra altuia un rau care te chinuieste este ceva dracesc, este lucrare diavoleasca, este lucrarea satanei. Forta raului, satana, are rol distrugator, chinuitor, pangaritor, distruge si degradeaza orice valoare fizica si spirituala.


El se opune neincetat binelui, adica se opune lui Dumnezeu. Diavolul aduce in lume suferinta sufleteasca si trupeasca, nelinistea, dezechilibrul, nemultumirea, cruzimea, rautatea, nedreptatea, uratul sub toate formele lui. El este moarte vesnica. Dumnezeu aduce sanatatea, echilibrul, pacea, multumirea, bucuria, dreptatea, blandetea, frumosul sub toate formele lui. Prin puterea Lui toate se zidesc si rodesc. El este Viata, viata vesnica. Facand rau semenilor sau dorindu-le raul, lucrezi impotriva lui Dumnezeu, slujesti satanei.
De diavoli se scapa numai cu ajutorul Mantuitorului Dumnezeu daca ii ceri ajutorul prin: rugaciuni + post cu post negru. Spovedanie + Impartasanie. Unde sunt pacate grele, se face Sf. Maslu pentru iertare de pacate. Fapte bune, placute lui Dumnezeu. Intoarcerea ta neincetata la Dumnezeu: Te Spovedesti si pazesti sa nu mai repeti pacatul.
Daca ai repetat pacatul, trebuie sa te spovedesti din nou cat mai repede. Nu lasi sa locuiasca mult la tine. Cu cat locuieste la tine mai mult, cu atat scapi mai greu de diavol deoarece ajunge de te socoteste locul sau si gazda sa.

Daca a stat la tine mai mult timp, pentru a-l alunga necesita timp mai mult de post si rugaciune. Vrajitorii fac aceasta fapta nu pentru ca le-ai dat motiv sa te urasca. Ei iti fac aceasta chiar daca sunt bogati, cu familie, iar tu esti sarac, bolnav, nefamilist. Deci iti fac aceasta chiar daca nu-i depasesti cu nimic si nu au motiv sa te invidieze. Ei fac aceasta pentru ca urasc pe Dumnezeu. Ura lateste ura de Duh.
Este descrisa in Evanghelia de la Ioan, 15,8: „Daca va uraste pe voi lumea, sa stiti ca pe Mine mai inainte decat pe voi M-a urat”, zice Mantuitorul. Nimic nu-i convinge sa se opreasca. Poti sa le aduci oricate argumente, sfaturi. Explicatiile logice nu ii conving, ii mana ceva care trece peste orice logica pamanteasca. Poti sa le faci orice fapta buna, ei nu inceteaza sa faca aceasta chiar in timp ce tu lucrezi pentru ei ca sa-i ajuti. Deci ajuta-i fara sa astepti (speri) ca se schimba. Oamenii acestia trebuie compatimiti, au cazut sub influenta diavolului si fac voia lui.
Pe cei pe care i-ai descoperit ca vrajitori nu ii certa, evita pe cat posibil sa ai relatii cu ei, de dat, de luat, de mancat. Ei vor manifesta prietenie, dar iti vor lega vraji pe tot ce prind de la tine si pe tot ce iti dau. Daca iti prind pachetul cu mancare la serviciu, ti-l ung cu necuratenii, apoi zaci si nu stii de ce.

Vorbeste-le frumos, daca ei cad la necaz, ajuta-i. Dar nu te duce la ei, nu ii primi in casa ta ca sa te unga cu spurcaciuni: „Caci ce tovarasie este intre Dumnezeu si veliar (satan)?” (I Corinteni, Cap 7). Nu le permite sa te mangaie, sa te pupe. Spune ca nu iti place aceasta. Nu purta ura in inima ta impotriva acestor oameni. Ei nu intentioneaza sa te omoare. Daca o fac, aceasta este intr-un moment de scapare la ei.
Ei intentioneaza sa-ti dea neincetat necazuri incat: Sa ajungi sa-l urasti pe Dumnezeu. Sa ajungi sa te sinucizi. Sa ajungi sa-L hulesti pe Dumnezeu si sa zici: De ce imi da mie Dumnezeu boala si necazuri?
Te ung, ca sa fii ocupat cu spalatul si sa nu ai timp sa faci rugaciuni. Aceasta este lucrarea lor. Lucrarea lor este opusa lucrarii pe care o fac preotii in Biserica. Cele mai multe vraji li se fac Preotilor. Preotii fiind slujitorii lui Dumnezeu, sunt mai vizati de ei.

Vrajitorii slujesc diavolului, sunt robi ai satanei si se opun vesnic oricaror slujbe si lucrari dumnezeiesti. Vrajitorii vin la Biserica tocmai pentru lucrarea potrivnica. Lucrarea aceasta se face de mii de ani. Aceste doua forte stau fata in fata. Dar nu te teme. Nimic nu este mai mare ca puterea lui Dumnezeu. Asupra celor curati vrajile nu au putere. De aceea este atat de importanta curatirea prin Spovedanie cu pocainta + Impartasanie. Altfel nu avem nici o putere in fata acestora.

Deci ati vazut de ce i se spune diavolului necurat, spurcat, pentru ca foloseste necuratenii si sta pe tot ce este intinat. Si este viclean pentru ca afiseaza cumsecadenie, dragoste, blandete, smerenie (modestie), face caz de credinta, dar el este tata al minciunii. Oamenii acestia trebuiesc compatimiti. Stapanul lor, diavolul, ii chinuieste noaptea daca nu au facut un rau ziua (vezi Biblie). Cand nu au asupra cui trimite diavolul, il pun pe propriii copii. Deci lucrarea aceasta trece peste sentimentul matern si patern. Il pun pe animale, caini, pisici, pasari de curte, il pun si pe pasarile cerului. Daca lucreaza undeva cu publicul, spurca alimentele la persoane pe care nu le cunosc si nu au avut motive sa le urasca. Duhul lor simte imediat din ce tabere face parte fiecare. Ura lor este URA DE DUH. Ei fac faptele acestea pentru ca il urasc pe Dumnezeu.
Preot Alexandru Argatu, Va sfatuieste Arhimandritul Ilarion Argatu: Despre vraji si farmece si lupta impotriva lor
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012031 (s)