News Flash:

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile castigatoare pentru luna iulie

17 August 2015
1461 Vizualizari | 0 Comentarii
bonuri
Duminica a avut loc a doua extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale, aferenta bonurilor din perioada 1-31 iulie, in studioul TV al Loteriei Romane, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, pentru maxim 100 de castigatori, care vor fi desemnati in urma altei extrageri daca se depaseste numarul.
REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE:
Luna castigatoare: 7 - luna iulie
Ziua castigatoare: 23
Valoarea castigatoare: 364
Bonurile in valoare de 364 lei emise pe 23 iulie au iesit, astfel, castigatoare la a doua extragere lunara a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de 1 milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF.
Extragerea din urne a bilelor au desemnat ziua si valoarea bonurilor castigatoare in prima etapa de selectie.
Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice.
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul ministerului, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. Loteria Romana (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.
La aceasta extragere au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1-31 iulie, fara a fi necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date.
Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005388 (s)