News Flash:

Liviu Dragnea: "Modul de organizare, dimensiunea finantarii protestelor arata o organizare profesionista

6 Februarie 2017
910 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca protestul din fata Palatului Cotroceni se va rostogoli ca un ''bulgare de zapada'', el aratând ca sunt sanse foarte mari sa înceapa proteste din ce în ce mai mari în judete împotriva presedintelui Klaus Iohannis.
''Ceea ce se întâmpla în fata Palatului Cotroceni va fi ca un bulgare de zapada, se va rostogoli ca un bulgare de zapada. Nu am niciun plan, dimpotriva, am cerut tuturor colegilor în continuare sa încerce sa calmeze membrii PSD si simpatizantii PSD, dar ceea ce am primit ca si informatii în seara asta, dupa ce oamenii au iesit în fata Palatului Cotroceni, este foarte multa revolta si vor antrena, s-ar putea sa antreneze din ce în ce mai multi oameni'', a spus Dragnea la Antena 3.
El a spus ca PSD nu are legatura cu aceste proteste.
''PSD nu (are legatura, n.r.), am spus-o public, este asumat, asa va ramâne, sper, în speranta ca nu vom ajunge la doua mitinguri mari, unul într-o parte a Bucurestiului, unul în cealalta parte. Sunt sanse foarte mari sa înceapa proteste din ce în ce mai mari în judete împotriva presedintelui Iohannis'', a adaugat Dragnea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006344 (s)