News Flash:

Lista faimosi de la ”Survivor” s-a completat cu alte nume. Cine sunt noii concurenti

8 Decembrie 2021
574 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Survivor este una dintre cele mai urmarite competitii de la noi. Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat, producatorii iau in calcul pregatirea unui nou sezon. De data asta, schimbarile vor fi unele majore, atat in randul concurentilor si al prezentatorului, cat si in randul productiei.

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. 

Printre concurentii care vor fi prezenti in show-ul fenomen se numara Catalin Zmarandescu, pugilist si fost bodyguard al lui Gigi Becali, iar fiul sau, Mihai, a cerut sa fie si el chemat in emisiune pentru a se duela cu tatal sau.

„Cei de la Survivor, daca sunteti baieti destepti si vreti sa va bubuie rating-ul, sa va sara in aer, chemati-ma pe mine acolo. Ar trebui sa ma duc la «Razboinici», doar ca sa-l iau pe tatal meu pe traseu Sau puteti sa ma bagati in echipa cu el, nu ar fi nicio problema. Oricum sunt mai cunoscut decat jumatate din ce aduceti voi acolo. Deci, inca o data, daca vreti rating, ascultati-ma, ca stiu ce zic”, a declarat Mihai  Zmarandescu, potrivit prosport.ro. 
 

Printre alți concurenți care își vor face simțită prezența la “Survivor 2022” se numără olimpicul Marian Drăgulescu, cântăreața Otilia Bilionera, sora lui Culiță Sterp, Geta, care a mai concurat și în sezonul trecut, actorul și prezentatorul Cătălin Bordea, Roxana Ciuhulescu, fostul mijlocaș de la FCSB, Sebastian Chitoșcă și fostul portar de la Rapid, Ștefan Ciuculescu. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005018 (s)