News Flash:

Limbaj de ministru al Educatiei! Liviu Pop, la adresa primarului PSD care a anuntat ca nu vine la MITING: Latra azi si linge maine. Daca ai demnitate, demisionezi

7 Iunie 2018
785 Vizualizari | 0 Comentarii
liviupop og

Senatorul Liviu Marian Pop, fost ministru al Educatiei, critica, pe Facebook, afirmatiile facute de primarul din Cavnic care a spus ca alesii locali ai PSD trebuie sa mearga la miting altfel isi pierd mandatele, precizand ca acesta.
"Daca ai demnitate, demisionezi cand nu esti multumit. Demisionezi de la un loc de munca nesatisfacator si cauti altceva sau chiar incerci o reconversie profesionala, demisionezi dintr-un partid care simti ca nu te reprezinta si esti liber sa mergi spre alta formatiune sau, daca esti cu adevarat extrem de stapan pe tine, ramai independent si iti joci singur cartile. (...) Vladimir Petrut, primarul de Cavnic, ales cu sigla PSD in spate la alegerile locale din 2016, latra azi si linge maine, azi se dezice de PSD si maine se razgandeste… si in tot acest timp poarta diverse negocieri asteptand sa vada cine ofera mai mult. Cred ca este inutil sa spunem cine procedeaza in acest fel", a scris, pe Facebook, Liviu Pop.

Senatorul l-a acuzat pe edil ca nu-l ineterseaza decat propria imagine.

"Vladimir Petrut se simte pe val, pentru ca o mana de sustinatori #rezist il aplauda, in timp ce altii, care spera sa ajunga mai sus decat ar putea ajunge, spun ca il vor face candidat. Candidat la ce? Candidat unde? Am invatat ca e mult mai simplu sa ataci decat sa construiesti, e mult mai usor sa acuzi un program gandit de altii decat sa gandesti tu propriul program. Oameni ca Vladimir Petrut nici macar nu merita atentia noastra, pentru ca a dovedit inca o data ca nu ii pasa de cavnicari si nu are niciun respect pentru cei care i-au intins o mana, singurul lucru de care pare sa-i pese este propria lui imagine. O imagine despre care nici macar nu merita sa vorbesc….", a mai transmis Pop.
Vladimir Petrut a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca, in opinia sa, mitingul PSD de la Bucuresti este organizat ”pentru penalul de Liviu Dragnea” care vrea sa arate cata lume il sustine si ce popularitate are.

”Nu consider ca PSD are vreun motiv sa organizeze acest miting de la Bucuresti, avand in vedere ca guverneaza cu peste 60 % la nivel national, au administratii locale, judetene, Guvern, servicii deconcentrate, prefecti, subprefecti. Cred ca este un miting pentru penalul de Liviu Dragnea, vineri va fi sentinta si vrea sa arate cata lume il sustine si ce popularitate are, ca sa aiba motiv sa ramana in functie dupa ce va fi condamnat, pentru ca eu sunt convins ca va fi condamnat. Au spus ca alesii locali ai PSD, consilieri locali si judeteni, trebuie sa mearga la miting. Daca nu merg isi pierd mandatul. Oamenii merg pentru ca asa li se cere, ca si eu daca le spun consilierilor sa mearga, merg, pentru ca nu au ce face”, a spus Petrut.

Potrivit acestuia, membrii de partid din Maramures care vor participa la miting vor sta 24 de ore in autocare, urmand sa plece sambata dimineata spre Bucuresti.

”Noi suntem din Maramures, pana la Bucuresti sunt 550 de km, lipsa autostrazilor si a infrastructurii face sa se circule pe un drum cu doua benzi in conditii de zi. Astfel, sub 10 ore nu au cum sa faca pana la Bucuresti, ajung la ora 19-20 in Bucuresti, ii pun pe strada sa strige 3 -4 ore, apoi ii urca inapoi in autocare, pentru a calatori toata noaptea pana acasa. Practic, acei oameni vor sta 24 ore in masina, cu pauze prin benzinarii sau parcari, nu cred ca sunt animale”, a mai spus edilul din Cavnic.

Vladimir Petrut a precizat ca filiala PSD din Cavnic nu va participa cu niciun membru la miting.


cavnic liviu pop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005532 (s)