News Flash:

Turistul american care a disparut dupa un salt cu parapanta, GASIT mort

7 Iunie 2018
889 Vizualizari | 0 Comentarii
parapanta

Turistul american care a disparut, miercuri, in Muntii Bucegi, dupa un salt cu parapanta a fost localizat in apropierea Crucii Caraiman, acesta fiind zarit din elicopter. Echipajele de salvare au ajuns, miercuri seara, la turistul american, acesta fiind gasit decedat.

Purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a spus ca turistul are 40 de ani si a fost zarit din elicopter in dreapta Crucii Caraiman.

„A fost localizat din elicopter in dreapta Crucii Caraiman. A fost solicitat elicopterul cu troliu pentru ridicarea lui. Nu ne putem pronunta daca este sau nu in viata in acest moment. Este infasurat in parapanta”, a spus Vasiloae.

„Echipajele au ajuns la el si este decedat. Urmeaza sa fie ridicat si dus undeva pe culme”, a spus Vasiloae.


Turistul american s-a lansat, miercuri, intr-un salt cu parapanta alaturi de alti doi barbati. Acestia au ajuns la sol, in timp ce turistul american a disparut.

Zeci de salvamontisti, pompieri si jandarmi din Prahova au intervenit pentru recuperarea turistului, acesta fiind gasit in partea dreapta a Crucii Caraiman, infasurat in parapanta.

Turistul american s-a lansat, miercuri, intr-un salt cu parapnta alaturi de alti doi barbati. Acestia au ajuns la sol, in timp ce turistul american a disparut.


crucii caraiman vasiloae
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005870 (s)