News Flash:

Lidia Buble si-a uimit din nou fanii. Cadoul pe care si-l doreste de Craciun intrece orice imaginatie

2 Decembrie 2021
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble simte ca in fata fanilor ei poate fi mereu asa cum vrea, fara sa apeleze la masti. Tocmai de aceea, din cand in cand, Lidia da detalii din casa si cum perioada sarbatorilor se apropie, artista a vrut sa se asigure ca primeste cadoul mult visat. Asa cum i-a obisnuit deja pe fani, Lidia este foarte pretentioasa, iar cei care vor sa o surprinda, trebuie sa scoata bani frumosi din buzunare. 

Lidia Buble a impartasit cu marea sa comunitate de pe Instagram ceea ce isi doreste anul acesta de Craciun. 

"Daca cineva imi cauta cadou de Craciun, port marimea 7 zile in Dubai!", este postarea facuta de Lidia Buble pe Instagram.

Exact, acesta este cadoul pe care fosta concurenta de la Asia Express ar vrea sa il primeasca chiar in sfanta zi de Craciun, pe data de 25 decembrie. 

Acum cateva zile, dupa difuzarea primei editii din seria „Chefi la cutite - Asia Express”, Lidia a inceput sa glumeasca pe Instagram si sa le spuna tuturor ca regreta ca nu a participal la emisiune. Nu neaparat din cauza ca nu si-a putut manifesta talentul culinar, ci din cauza ca a ratat cativa barbati care sunt single, precum Cuza si Scarlatescu. Lidia a fost mai curioasa sa afle daca cineva din lista ei de prieteni stie care este situatia sentimentala a lui chef Catalin Scarlatescu. 

”Si acum ca sa revin in forta de la Asia Express, stie cineva sa imi raspunda daca e casatorit Scarlatescu sau ceva? Ca imediat scot rochia de la naftalina. Doar nu credeti ca acum daca m-am intors din Asia, gata, s-au terminat cautarile. Ca voi stiti ce am spus eu acolo cand am plecat”, a spus Lidia Buble pe Instastory.

„Nu am mers pentru ca Esti nu sta in Romania, sta in Austria, si nu a putut sa mearga si singura nu avea niciun sens. Noi doua am fost mereu o echipa si mi se pare ciudat sa particip singura la un show tv unde toata lumea e cu perechea. Mi-ar fi placut sa fiu acolo, dar din pacate nu s-a putut”, a explicat Lidia Buble pe InstaStory.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006176 (s)