News Flash:

Lidia Buble si-a gasit sotul in Romania. „Fii atent, ca pe tine te iau! Pe tine ma bazez!”

7 Decembrie 2021
602 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble si-a incheiat traseul in „Asia Express intr-un mod unic. Suparata ca nu a gasit pe nimeni care sa-i fie partener si sa o ia de sotie, artista a imbracat rochia de mireasa si a promis ca nu se va lasa pana nu isi va gasi sufletul pereche. 

Lidia Buble a resuit sa isi creeze in „Asia Express” imaginea de vedeta care cauta neaparat sa se casatoreasca. Cum pe Drumul Imparatilor nu prea a avut noroc si se pare ca nici relatia cu Harlys Becerra nu merge prea bine, blondina a pus ochii pe altcineva. Toti cei care s-au luptat pentru marele premiu pe Drumul Imparatilor au ramas in relatii bune, asa ca, din cand in cand, obisnuiesc sa se intalneasca pentru a depana amintiri. Asta s-a intamplat si aseara, cand Lidia Buble, Cuza, Maria Speranta, dar si alti concurenti s-au vazut cu ocazia Sfantului Nicolae.

Lidia Buble a glumit din nou pe tema gasirii sotului si i-a spus lui Cuza ca s-a gandit mai bine si ca il va lua pe el de sot. Artista a fost convinsa de fanii care i-au transmis ca membrul de la Noaptea Tarziu are toate calitatiile unui viitor sot.

„Ba, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje <<Cuza vrea copii>>, <<Cuza stie sa gateasca>>, <<Isi da tot interesul>>. fii atent ca pe tine ma bazez! M-am imbracat sa ma ceara de nevasta!” a spus Lidia Buble, pe Instagram, evident, pe un ton ironic. Cei care au urmarit Asia Express si-au dat seama ca cei doi au legat o frumoasa relatie de prietenie si deja se asteapta sa colaboreze la un moment dat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007148 (s)