News Flash:

Lidia Buble, motivul pentru care nu a participat la editiile speciale de „Chefi la cutite”. „Nu avea niciun sens”

30 Noiembrie 2021
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Dupa terminarea competitiei „Asia Express”, cocnurentii au fost supusi din nou unor probe, de data asta, unora culinare. O parte dintre cei care au luotat pe Drumul Imparatilor au ajuns la bancurile de gatit de la „Chefi la cutite”. Concurentii sunt nevoiti sa demonstreze cat de bine se descurca la cratita si, de ce nu, sa ii impresioneze pe cei trei chefi. 

„Asa Express” a facut senzatie aseara in prima editie speciala de „Chefi la cutite”. Cu exceptia lui Mihai Petre si a Lidiei Buble, toti concurentii de pe Drumul Imparatilor au intrat in bucatarie. In prima etapa eliminatorie, cei care au parasit emisiunea au fost Emi si Cuza. Preparatele celor doi au fost extrem de simple si, se pare ca nici la capitolul gust nu au stat prea bine. De departe, cei care s-au remarcat si au primit punctaj maxim au fost Elwira Petre, Patrizia si, surpriza serii, Shift. 

In bucatarie, echipele au fost separte si atribuite fiecarui chef. Miza de anul acesta este una foarte mare, caci infrantul va trebui sa isi tatueze chipul celor doi colegi si, inclusiv pe al lui. Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au incins oalele si au dat drumul competitiei mai motivati ca niciodata. Fanii au stat cu sufletul la gura sa vada cine va gati cel mai bine si cine ii va impresiona pe jurati. Cei care au urmarit episodul de aseara nu au putut sa nu remarce faptul ca Lidia Buble lipseste. In timp ce depsre Mihai Petre se stia ca este la un campionat de dans in Tel Avis, despre Lidia Buble nu se stia nimic, asa ca raspunsul a venit chiar de la ea.

„Doamne, cate mesaje am primit in care ma intrebati de ce nu am participat la Chefi la cutite eu si Esti. Nu am mers, pentru ca dupa cum bine stiti, Esti nu sta in Romania, sta in Austria si singura nu avea niciun sens. Noi doua am fost mereu o echipa si mi se pare asa ciudat sa particip la un show TV, unde toata lumea e cu perechea, sa ma duc eu singura. Ne-ar fi placut si noua, dar din pacate nu s-a putut.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005247 (s)