News Flash:

Lider PSD: Daca fiecare consilier local nu poate veni cu zece oameni, nu-si merita mandatul

5 Iunie 2018
890 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf

Organizatia judeteana din Prahova a PSD se pregateste sa transporte la mitingul de sambata seara, din Capitala, cel putin 5.000 de oameni. Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune ca nu e un ”target imposibil” si sustine ca daca cei 551 de consilieri nu sunt in stare sa aduca fiecare cate zece oameni la miting nu isi merita mandatul, iar daca filiala din Ploiesti nu poate trimite o mie de oameni la manifestatie nu poate spera sa castige Primaria.
Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat pentru News.ro ca organizatia pe care o conduce si-a propus sa duca la mitingul de sambata din Bucuresti intre 5.000 si 7.000 de oameni din tot judetul.

”Nu stim in acest moment cati vor merge, cat mai multi. Peste 5.000, intre cinci si sapte mii de oameni mai exact, in functie de disponibilitatea pe care o avem in ceea ce priveste mijloacele de transport. Inca mai cautam resurse, nu financiar, ci autocare” a afirmat Bogdan Toader.

Acesta a precizat ca PSD a discutat cu mai multe firme de transport din judetul Prahova, dar ca nu se stie exact de cate mijloace de transport vor dispune, intrucat unele autocare sunt rezervate pentru excursii de final de an scolar.

Social-democratii s-au organizat pe zone, iar in fiecare zona s-au stabilit locuri unde se vor aduna participantii pentru a se imbarca in autrocare pentru a porni spre Bucuresti.

„Depinde de zona. Exista un plan, o organizare, dar nu vom pleca toti in acelasi timp. Va dati seama ca cei de la Azuga pleaca cu o ora si jumatate inainte de cei din Ploiesti„ a mai spus Toader.

Cheltuielile vor fi suportate din fondurile PSD Prahova, care provin din cotizatii.

„Am vorbit cu toti parlamentarii, punem toti cotizatia pentru luna aceasta si luna urmatoare si la fel si presedintii  de organziatii si consilierii locali. Avem in acets moment vreo 20.000 de lei in cont, toata lumea plateste cotizatia inainte, cred ca sunt dispusi sa plateasca cotizatia inainte si am discutat si cu tansportatorii sa pute sa platim in doua rate daca cumva nu ne vor ajunge banii” a explicat presedintele PSD Prahova.

Bogdan Toader a mai spus si ca, daca fiecare consilier local ales pe listele PSD nu poate aduce cel putin zece oameni la miting, inseamna ca nu isi merita mandatul, iar daca organizatia locala din Ploiesti nu poate mobiliza o mie de oameni, atunci PSD nu poate spera sa castige Primaria municipiului.

„Avem 551 de consilieri locali. Daca vine fiecare consilier local cu 10 persoane, care cred eu ca ar trebui sa fie in stare sa le stranga, ca daca nu e in stare sa stranga zece persoane inseamna ca nu are ce cauta ca si consilier local inseamna 5.500 de oameni. Iar daca municipiul Ploiesti nu e in stare sa stranga o mie de oameni din 200.000 populatie, inseamna 0,5% din populatie, daca nu e in stare inseamna ca nu trebuie sa se gandeasca ca vor castiga vreodata Primaria municipiului Ploiesti. Sa fim sinceri. Nu sunt targeturi imposibile. Nu cred ca se pune problema ca nu ne putem mobiliza pentru a putea ajunge o data la doi ani in Bucuresti” a adaugat liderul PSD Prahova.

Toti participantii la miting vor purta alb iar PSD Prahova nu va organiza o manifestatie similara si la Ploiesti.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007265 (s)