News Flash:

Liber la distractie! A inceput Sziget Festival 2016

14 August 2016
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Sziget Festival 2016
Romani, francezi, germani, australieni, italieni, elvetieni, finlandezi, olandezi, englezi, columbieni, oameni din toata lumea si-au dat intalnire pe „Insula Libertatii” din Budapesta, pentru urmatoarele sapte zile. A inceput o noua editie a Sziget Festival, cum nu se poate mai bine: zambete nenumarate, muzica buna si o multime de activitati pentru toate gusturile.

Skunk Anansie, Die Antwoord si The Chemical Brothers sunt doar trei dintre trupele care au dat startul nebuniei de pe Insula Obudai din Budapesta. Portile festivalului s-au deschis inca de marti, cand sute de tineri au luat cu asalt asa-numita insula a libertatii. Prima zi de Sziget a inceput insa cu o ploaie zdravana, dar stropii nu i-au oprit pe petrecareti sa se simta bine, scrie tion.ro.
Scena principala a Sziget 2016 poarta numele lui Dan Panaitescu, romanul care s-a aflat pana nu demult in echipa de organizare a festivalului. Dan Panaitescu, directorul artistic al festivalului, a murit anul acesta, intr-un accident de masina, in timp ce mergea spre Budapesta de la Festivalul Electric Castle.
Cele mai asteptate formatii ale zilei de miercuri au fost Skunk Anansie, Die Antwoord si The Chemical Brothers, care le-au oferit „Szitizenilor” cateva ore bune de distractie. Die Antwoord a oprit ploaia care cadea peste „Insula Libertatii”, africanii schimband o multime de tinute pe scena si aruncandu-se de mai multe ori in public. The Chemical Brothers au fost ultimii care au urcat miercuri pe Scena principala „Dan Panaitescu”. „Hey boy hey girl”, „Galvanize”, „Sometimes I feel so deserted” sau „Do it again” sunt doar cateva dintre piesele care i-au scos din minti pe cei din public.
Seara nu s-a incheiat insa cu concertele de la „Main stage”. Pe tot perimetrul festivalului a fost plin de oameni de toate varstele, veniti din toate colturile lumii pentru Sziget 2016, care le ofera o multime de scene, sute de concerte si activitati pentru toate gusturile, vreme de sapte zile.
Anul acesta, pe „Insula Libertatii” se preconizeaza un numar record de vizitatori, festivalul fiind unul dintre cele mai cunoscute din Europa.
Rihanna, SIA, Muse, David Guetta, Manu Chao La Ventura, Hardwell, The Chemical Brothers, Die Antwoord, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Sigur Rós, The Last Shadow Puppets, John Newman, The Lumineers, Sum 41, Kaiser Chiefs, Parov Stelar, Nicky Romero, Tinie Tempah, Crystal Castles, Years & Years, M83, Editors, Jake Bugg, Chvrches, Róisín Murphy, Bloc Party, Travis Scott, Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine, Jess Glynne sau Afrojack sunt doar cateva dintre numele care scriu istorie in 2016 la Budapesta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005927 (s)