News Flash:

LEAC MIRACULOS pentru curatarea plamanilor

4 Martie 2016
3691 Vizualizari | 0 Comentarii
plamani
Daca nu se pot lasa, fumatorii pot incerca sa consume alimente care ii pot ajuta sa elimine substantele nocive, cum ar fi ceapausturoighimbir si turmeric(curcuma). Toate aceste ingrediente sunt extrem de eficiente impotriva aparitiei bolilor maligne. Curcuma cu efect antibacterianantiviral si anticancerigencontine, de asemenea o mare varietate de acizi grasi omega-3 si este recomandata pentru fumatori si nu numai, sa se consume zi de zi.
Iata mai jos o reteta eficienta de curatare a organismului de substantele toxiceacumulate de organism in urma fumatului. Aveti nevoie de:

- 1 kg de ceapa 

- 1 litru de apa 

- 200 de grame de zahar brun 

- 2 lingurite de curcuma 

- o radacina de 4-5 cm de ghimbir curatat de coaja 
Adauga zaharul in apa si pune acest amestec pe foc. Adaugati ceapa curatata si taiata in 4 bucati, ghimbirul facut bucatele mici cat si cele 2 lingurite de turmeric. Cand amestecul incepe sa fiarba, trebuie sa dai focul la minim. Gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate. Cand ati terminat de gatit, se strecoara amestecul rezultat si se transfera intr-un borcan de sticla. Dupa ce amestecul se raceste, se pune vasul la frigider. 

Ar trebui sa consumi doua linguri din acest amestec in fiecare zi. Una dimineata, pe stomacul gol, iar a doua seara, cu doua ore inainte de culcare. Dupa 30 de zile de tratament, plamanii vor fi mult mai curati, iar depozitele de substante toxice vor fi inlaturate. 

 


fumatorii alimente substantele nocive ceapa usturoi ghimbir turmeric
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006143 (s)