News Flash:

MIRACOL! Acesta reteta face minuni pentru sanatatea ta daca este consumata pe stomacul gol

4 Martie 2016
4555 Vizualizari | 0 Comentarii
reteta minune
Aceasta este o bautura uimitoare100% naturala care sprijina capacitatea naturala a organismului de a se vindeca pe sine. I se spune apa Sole. Este, in fapt, o solutie de sare concentrata facuta cu 100% sare naturala (Sarea de Himalaya). 

Licoarea ajuta la echilibrarea zaharului din sange, ajuta la mentinerea oaselor puternice, regleaza metabolismul, stimuleaza sistemul imunitar si nu numai. Ce se intampla cand sarea naturala se combina cu apa filtrata calda? Ionii pozitivi din sare, inconjoara ionii negativi din moleculele de apa si invers. Acest lucru creeaza o noua structura care are o sarcina electrica, ce este usor absorbita de catre organism.Odata ingerata, sarcina electrica lucreaza cu organismul pentru a trimite semnale electrice celulelor, ajutand rinichii la mentinerea fluidelor din organism. 
Apa filtrata calda amestecata cu sare naturala sprijina hidratarea, digestia, somnul, detoxifierea, sanatatea oaselor, pielea. De asemenea, este extrem de buna pentru ca reduce zaharul din sange si favorizeaza pierderea in greutate.

Organismul foloseste calciu si alte minerale din oase, in scopul de a supravietui si de a neutraliza aciditatea din sange. Deoarece Apa Sole este plina de minerale in mod natural si sanatos, ea are un efect de alcalinizare, aceasta ajutand la imbunatatirea sanatatii oaselor. 

Din cauza continutului bogat in minerale, Apa Sole, ajuta organismul in procesul de detoxifiere naturala. Apa Sole este, de asemenea, in mod natural antibacteriana si, prin urmare, poate ajuta organismul sa scape de bacterii periculoase.

Asadar, intr-un borcan de 800 ml, pune 250 g de sare naturala. Umple borcanul cu apa filtrata, lasand 2 cm in partea de sus. Acopa borcanul cu un material plastic (nu din metal). 

Se agita si se lasa sa stea timp de 24 ore. Dupa 24 de ore se verifica pentru a vedea daca toate cristalele de sare sunt dizolvate. Cand sarea este dizolvata complet,Apa Sole este gata. Se mentine la un loc racoros, ferita de caldura si lumina.

Adauga ½ lingurita de Apa Sole la un pahar de apa filtrata calda si consuma in fiecare dimineata, inainte de micul dejun, pe stomacul gol. Daca are un gust prea sarat, acesta se dilueaza cu apa simpla calduta, pana la un gust doar usor sarat. 


bautura uimitoare apa sole sare naturala sistemul imunitar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004924 (s)