News Flash:

Lady Gaga s-a logodit cu iubitul sau, actorul Taylor Kinney

17 Februarie 2015
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Cantareata Lady Gaga si iubitul sau, actorul Taylor Kinney, care au o relatie de circa patru ani, s-au logodit, potrivit unui anunt facut de artista americana luni, pe retelele de socializare online, informeaza Reuters.
"Mi-a daruit inima lui de Ziua Indragostitilor, iar eu am spus «Da»!", a scris Lady Gaga pe contul sau de pe platforma Instagram, unde a publicat si fotografia unui inel in forma de inima.
Lady Gaga, in varsta de 28 de ani, si Taylor Kinney, in varsta de 33 de ani, au o relatie de circa patru ani, potrivit revistei People.
Taylor Kinney este actor si joaca in prezent in serialul difuzat de NBC "Pompierii din Chicago/ Chicago Fire". In 2012, Kinney a jucat in pelicula "Misiunea: 00.30 A.M./ Zero Dark Thirty", regizata de Kathryn Bigelow.
Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august 2012, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.
Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, este renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americana a purtat o rochie croita din bucati de carne cruda, in semn de protest fata de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu intreba, nu spune") din armata americana. Aceasta lege, care impunea militarilor sa isi ascunda homosexualitatea, a fost abrogata in 2011. Lady Gaga a castigat in 2015 un premiu Grammy pentru albumul sau "Cheek to Cheek", realizat alaturi de Tony Bennett.

taylor kinney lady gaga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005933 (s)