News Flash:

VREMEA se incalzeste treptat. PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi

17 Februarie 2015
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri, vremea se va mentine rece in cea mai mare parte a tarii, local geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil spre senin, exceptand, ziua, sud-estul teritoriului, iar noaptea, nordul, unde vor fi unele innorari, insa doar cu totul izolat va fulgui.
IN TARA
Vantul va mai prezenta unele intensificari, miercuri, pe crestele montane si in sud-estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 grade, izolat, in Dobrogea si in depresiuni si 6 grade in Crisana, sud-vestul Transilvaniei si in Maramures, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -2 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre -19 grade.
Joi, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, devenind normala din punct de vedere termic. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 8 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 0 grade. In cursul zilei, cerul va fi variabil, mai mult noros in regiunile estice, unde izolat va ninge slab. Noaptea, vor fi innorari temporare in nordul, centrul, estul si sud-estul teritoriului, unde se vor semnala precipitatii slabe, fulguieli si burnite si izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte. In zonele joase, cu totul izolat, se va forma ceata.
IN BUCURESTI
Miercuri, vremea se va mentine rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 1 grad, iar cea minima de -8...-6 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006202 (s)