News Flash:

O nouă investiție

Laboratorul de Restaurare de la Muzeul de Artă Timișoara va fi dotat cu o nouă masă de restaurare

23 Mai 2023
258 Vizualizari | 0 Comentarii


Muzeul de Artă Timișoara a demarat procesul de achiziționare a unei mese de restaurare de ultimă generație, pentru care a lansat o licitație.

Este vorba despre o masă aspirantă cu presiune joasă și termoreglaj, care va fi utilizată în Laboratorul de Restaurare vizitabil, având scopul de a facilita procesele de restaurare desfășurate acolo.

„Pe lângă aplicabilitatea în domeniul restaurării, echipamentul va reprezenta, de asemenea, un catalizator de interacțiune cu publicul muzeal. În cadrul unor workshop-uri susținute de către specialiștii muzeului în cadrul proiectului Baroque vizitatorii vor avea posibilitatea de a observa în timp real desfășurarea unui proces de restaurare asupra unei selecții de lucrări din colecția de Artă Europeană, barocă, a Muzeului. Aceste procese surprind și evidențiază foarte bine diverse aspecte definitorii pentru arta barocă – materiale și tehnici folosite în perioada respectivă, detalii relevante și revelatorii pentru arta barocă și pentru publicul museal”, se precizează de pe seap.ro.

Masa de restaurare are o valoare de 323.500 de lei, conform specificațiilor licitației. Termenul de livrare solicitat este de 5 luni de la semnarea contractului de către ambele părți.Licitația rămâne deschisă până în data de 30 mai.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005729 (s)