News Flash:

La un pas de tragedie! Un autobuz plin cu calatori, surprins de viitura in apropiere de Deva

16 Iunie 2016
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
autobuz viitura
Un autobuz cu 28 de pasageri care circula marti pe drumul judetean dintre localitatile Lunca si Fizes, la circa 20 de kilometri de Deva, a fost surprins de o viitura puternica cauzata de ploile torentiale si de scurgerile de ape venite in sosea de pe versantii dealurilor din jur. 
In ajutorul oamenilor au sosit mai multe echipaje ale pompierilor militari din Deva, pasagerii fiind mutati, pentru siguranta, intr-un camion cu care au fost transportati in cea mai apropiata localitate. 
'In cel mai scurt timp, in ajutorul sinistratilor s-au deplasat trei echipaje de pompieri ale Detasamentului Deva, cu un camion, o barca, o autospeciala de descarcerare grea si o ambulanta, tip B2. Inaintarea salvatorilor a fost ingreunata de nivelul apei care depasea o jumatate de metru, pe anumite portiuni de drum', a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, Anemona Doda. 

Niciun pasager nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. 
Precipitatiile abundente care au cazut in ultimele 24 de ore pe raza judetului Hunedoara au produs cresteri de debite ale raurilor si paraielor, scurgeri de pe versanti si torenti ce au afectat localitatile Brad, Simeria, Manerau, Josani, Cristur, Almasul Mic, Aninoasa, Pestisu Mic, Jeledinti si Martinesti, Baita, Hartagani, Saliste si Ormindea. 
Conform datelor statiei meteo Deva, cantitatea de precipitatii cazuta in zona in ultimele 24 de ore a fost de 27 l/mp. 
Luna iunie a fost si cea mai ploioasa din acest an, in judetul Hunedoara, meteorologii masurand in perioada 1-14 iunie o cantitate de precipitatii de 95,2 l/mp. AGERPRES

deva versantii niciun pasager
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004657 (s)