News Flash:

La ce e buna lamaie cu sare? Invata de la gospodinele adevarate

23 Martie 2018
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
lamaie si sare

Remediul cu lamaie si sare pentru casa ta: la ce e bun?
Daca tai o lamaie in patru bucati si presari partile cu sare, o sa scapi de o mare problema, Pune lamaia cu sare in mijlocul bucatariei tale si vei purifica astfel aerul din incapere.
Lamaia are o serie de proprietati pentru sanatatea si bunastarea noastra. Omoara bacteriile si vindeca pielea de infectii.

Alte trucuri geniale care implica lamaia
1. Lamaile pot fi folosite la curatarea casei. Amesteca apa cu suc de lamaie si spala recipientele din plastic. Vei indeparta cu succes grasimea, mirosul de prajeala si petele. Foloseste un buretel moale ca sa nu zgarii suprafata plasticului.

2. Tot cu suc de lamaie poti reimprospata blatul de bucatarie. Blatul de lemn absoarbe toate mirosurile, mai ales daca ai tocat ceapa pe el sau alte alimente folosite la gatit. Simpla frecare a blatului cu zeama de lamaie si apa il va face sa miroasa frumos. Astfel, celelalte alimente folosite nu vor avea mirosul impregnat al cepei sau al celorlalte legume taiate inainte pe blat.

3. Robintele de inox se curata cel mai bine cu zeama de lamaie. La fel poti proceda si cu parchetul laminat, mai ales daca ai varsat peste el cafea sau suc si a devenit lipicios.

4. Mai mult, daca pui sucul in masina de spalat, hainele vor capata un parfum special si vor fi mai albe.
5. Tot cu zeama de lamaie se pot curata oglinzile si geamurile. Pune suc de lamaie in pulverizator si ferestrele vor fi ca noi.
 


lamaile suc lamaie mirosurile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006208 (s)